با برنامه ریزی حوزه مشاوران جوان استانداری، جمعی از جوانان دهه هفتادی استان در رابطه با پتانسیل ها و تهدیدهای شبکه های اجتماعی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در این نشست سه ساعت و نیمه، دهه هفتادی های استان همچنین از منظر خود به بیان راهکارهایی در رابطه با فرهنگ سازی استفاده از شبکه های اجتماعی، شیوه استفاده بهینه از شبکه های موبایلی، و …پرداختند.
همچنین در جلسه مذکور نمونهای موفق و بومی از استان گلستان در استفاده از شبکه های اجتماعی و فضای مجازی به بیان شیوه فعالیت خود برای دانش آموزان و دانشجویان دهه هفتادی پرداختند.
حسین ترابی دانشجوی دکترای مدیریت کارآفرینی از روستای گز شرقی بندرگز که سبب ساز معرفی شیوه یک زندگی روستایی مبتنی بر تولید توسط برادر خود در صفحه ای به نام مزرعه دار یا سالار پولاد شده و هزاران دنبال کننده دارد و در سال 93 از سوی برخی رسانه ها به عنوان پدیده شبکه های اجتماعی معرفی شده است، به تشریح تاثیرات مثبت استفاده مناسب از این صفحه پرداخت.
در این جلسه سپیده سپهری مدرس دانشگاه و کارشناس ارشد ارتباطات به بیان تاثیرات شبکه های اجتماعی موبایلی در زندگی نسل امروز علی الخصوص جوانان پرداخت و راهکارهایی جهت استفاده مفید و تاثیر گذار از آن بیان کرد.
سپهری که موضوع پایان نامه دوره ارشد وی علل گرایش جوانان گلستان به شبکه های اجتماعی بوده در بخش دیگری از سخنان خود به جمع بندی و تحلیل نکته نظرات جوانان دهه هفتادی حاضر در نشست پرداخت و گسترش شبکه های اجتماعی را عامل دگرگونی در نوع زندگی و ارتباطات نسل فعلی دانست.
ابوطالب ندری عکاس خبرگزاری مهر که عکس های خود را به یاد روستای زادگاهش آهنگر محله گرگان در وبلاگی به نام فتواشند منتشر می کند در جمع دهه هفتادی ها، به چگونگی راه اندازی فتوبلاگ خود اشاره کرد و نیز اتفاقاتی که سبب شد عکس های وی بیش از پیش دیده شود. معرفی مناطق گردشگری گلستان همچون پارک ملی گلستان و خلیج گرگان به جهانیان و نیز تعویض مدرسه مستهلک اتوبوسی در بخش مرکزی داشلی برون گنبد، تنها 24 ساعت پس از انتشار عکس های او در فضای مجازی، بخشی از اقدامات خاص وی بود.
علی نصیبی مشاور جوان استاندار گلستان نیز در حاشیه این جلسه، اظهار داشت: نشست های جوانان دهه هفتادی استان گلستان هر بار با موضوعی مشخص برگزار شده و زمینه جهت ارائه نکته نظرات جوانان دانشجو و دانش آموز متعلق به این نسل در موضوعات مختلف فراهم خواهد شد.
وی گفت: علاوه بر آنکه مسائل مطرح شده توسط جوانان در جلسات مذکور و نوع نگاه آنها به پدیده ها برای ما مهم است اما مهمتر از آن ایجاد بستری برای پرورش استعدادهای جوانان، توانمند سازی آنان و تمرین گفت و گوی جمعی توسط دهه هفتادی ها علیرغم اختلاف نظرهای طبیعی است.
علی نصیبی مشاور استاندار گلستان اظهار داشت: آنچه که بیش از همه به عنوان خروجی این نشست ها برای ما اهمیت دارد حساس کردن جوانان نسل دهه هفتادی به موضوعات مختلف و مهم جامعه، ترویج فرهنگ گفت و گو و در نهایت پرورش شهروندانی مسئول و دغدغه مند نسبت به موضوعات مختلف استان است.
وی خاطر نشان کرد توسعه استان گلستان مستلزم توسعه نیروی انسانی آن است و از این رو به دنبال ساخته شدن جوانانی مسئول، با دانش، پرسشگر، متعهد نسبت به استان، و … به عنوان خروجی برنامه ها برای فردای استان گلستان هستیم و از این رو در یک حرکت ابتکاری که برای اولین بار در بین مشاوران جوان استانداری های کشور صورت می گیرد بخشی از برنامه های ما بر روی دهه هفتادی ها متمرکز شده است.
لازم به ذکر است به جهت برنامه ریزی بهتر و نظام مند در این راستا، کمیته ای با حضور مهسا سادات میر حسینی دانشجوی دکترای محیط زیست به عنوان دبیر و عضویت دو نفر از جوانان دهه هفتادی مسعود خسروی و محمد قندهاری تشکیل شده که وظیفه برنامه ریزی، پیگیری و اجرای برنامه ها جهت جوانان دهه هفتادی را بر عهده دارند.
گفتنی است جوانان متولد سالهای 71 تا 78 در صورت تمایل به حضور در این نشست ها، می توانند مشخصات خود را به همراه شماره تماس به نشانی پست الکترونیک javan@golestanp.ir ارسال نمایند تا پس از بررسی لازم، از آنها نیز دعوت به عمل آید.
قرار است در صورت اجرای موفق این طرح در استان، به شهرستان های 14 گانه گلستان نیز تعمیم پیدا کند.