سرپرست دفتر اموربانوان و خانواده استانداری گلستان با بیان ایثارگری زنان در هشت سال دفاع مقدس گفت : با تشکیل کارگرو های تخصصی فرهنگی هنری و آموزشی , بهرهمندی از توانمندی کلیه سازمانها و نهادها از جمله سازمان های مردم نهاد , استفاده از ظرفیت مشاورین و کارشناسان فرمانداریها و رابطین شهری و روستایی جهت نهادینهکردن ارزشهای دفاع مقدس در حوزه زنان و خانواده تلاش نماییم.
دکتر کلثوم غفاری در نشست هم اندیشی جهت برگزاری پروژه زن و دفاع مقدس افزود : یکی از مشکلات امروز جوانان عدم آشنایی به حقوق شهدا و جانبازان می باشد باید ذهن جوانان رانسبت به این مسئله روشن کنیم که شهدا و خانواده های آنها چه حقوقی به گردن ما دارند . خصوصاً شهدای زن که حق ویژه ای دارند و متاسفانه در این خصوص کمتر کار شده است .
وی اضافه کرد : با بررسی تاریخ ایران , تاریخ اسلام و حتی جهان غرب در می یابیم در تاریخ دفاع هرکشوری از رزمندگان آن کشور سپاس و قدر دانی شده است و امتیازات و ویژگیهایی برای رزمندگان وخانواده هاوبازماندگان آنان قائل شده اندکه آنها را نسبت به دیگران متمایز می کند باید امروز جوانان ما متوجه باشند که برخورداری از حقوق و مزایاو تخصیص تسهیلات حق این عزیزان است .
غفاری طی سخنانی از فراهم ساختن برنامههایی مثل فیلم، کارهای هنری، برپایی جشنواره، شب شعر ,مقاله ,دلنوشته , نامه به شهدا, برپایی نمایشگاه و یادوارههای شهدای زن جهت معرفی آثار و ارزشهای فرهنگی دفاع مقدس در حوزه زنان و خانواده نام برد.
سرپرست دفتر اموربانوان و خانواده استانداری گلستان برگزاری همایش های منطقه ای به شکل متمرکز در چند نقطه استان , فراخوان جهت جمع آوری اسناد , خاطره نویسی از زبان مادران و دیگر اعضای خانواده شهدا ,معرفی عملیات مختلف به شکل سمعی و بصری در یاد واره ها و همایش ها را از دیگر برنامه های قابل اجرا عنوان نمودند .
قابل ذکر است: نشست هم اندیشی جهت برگزاری پروژه زن و دفاع مقدس از سوی معاونت بسیج زنان استان در سالن بصیرت سپاه نینوای استان برگزارشد.