به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، فضیلت در دومین همایش صنعت چاپ و نشر استان از تشکیل کمیته اقتصاد و فرهنگ در استان گلستان خبر داد و گفت: این کمیته به منظور حمایت از فعالیتهای فرهنگی و هنری در استان شکل گرفته است.
وی با اشاره به اینکه همیشه حمایت برد-برد نیست، افزود: دیواری که خشت آن کج گذاشته شده تا ثریا کج بالا میرود. بنابراین باید پی ضررهای کوچک و فردی را به تن بمالیم تا جلوی ضررهای کلانتر گرفته شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان در خصوص ارائه تسهیلات ارزانقیمت گفت: ریشه این مسئله به این موضوع برمیگردد که اقتصاد کشور متکی به درآمدهای دولتی است و درآمدهای دولتی وابسته به درآمدهای نفتی بنابراین خواسته یا ناخواسته شرایطی رقم خورده که باید برای برونرفت از مشکلات تلاش مضاعف شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان با بیان اینکه چهار دوره آموزشی چاپ آذر ماه امسال در گلستان برای فعالان صنعت چاپ و نشر استان برگزار می شود، گفت: این دوره ها شامل آماده سازی فایل برای چاپ به مدت ۱۶ ساعت، مرکب در چاپ افست به مدت هشت ساعت،کاغذ در چاپ افست به مدت هشت ساعت و امور فنی به مدت ۱۶ ساعت است.
حجت الاسلام علی اصغر فضیلت، از دیگر فعالیت هایی که در بخش چاپ و نشر انجام شده است را ایجاد کتابخانه تخصصی چاپ و نشر با بیش از ۱۴۰ عنوان کتاب در کتابخانه میرفندرسکی گرگان و راه اندازی نمایشگاه دائمی چاپ و نشر از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان معرفی کرد و افزود: پیشینه چاپ در ایران به قولی، به دوره هخامنشیان برمی گردد و البته باید دانست که در جوامع بدوی که دارای ارتباطات و مناسبات بسیار ساده ای هستند پدیده چاپ به عنوان پدیده ای قابل توجه خود را نشان نمی دهد و در جوامع پیشرفته به دلیل پیچیده شدن روابط و مناسبات خود را نشان می دهد.
وی بیان کرد: توجه به این حوزه انرژی مضاعفی می طلبد و در همین راستا در استان گلستان کمیته اقتصاد و فرهنگ با هدف حمایت از فعالیت های فرهنگی و هنری تشکیل شد و از طرح های حوزه چاپ و نشر نیز در این کمیته استقبال می شود.
وی اظهار کرد: سیاست کلان وزارت فرهنگ وارشاد هدایت، حمایت و نظارت است که بخش حمایت به دلیل کمبود منابع کمتر انجام می شود، اما اگر بخشی حمایت بخواهد باید ضررهای کوچ را بپذیرد تا جلو ضررهای بزرگتر گرفته شود.