به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان گلستان ؛ در پی بارندگی و بالا آمدن سطح آب رودخانه ها در ساعت 19:30 شب گذشته مورخ 21/6/94 ،منطقه گلی داغ از توابع شهرستان کلاله،نیروهای عملیاتی و ارزیابی جمعیت هلال احمر استان گلستان به منطقه اعزام و عملیات امداد رسانی خود را آغاز نمودند.
سید رحیم میرکریمی معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان گلستان طی گزارشی اعلام کرد: طی بارشی که در ساعت 19:30 شب شنبه در منطقه گلی داغ از توابع شهرستان کلاله رخ داد که موجب آبگرفتگی و بالا آمدن سطح آب رودخانه ها گردید،تعداد 4 تیم ارزیابی و عملیاتی به آن منطقه در روستاهایی که نیاز به امداد رسانی داشته از جمله روستاهای یامبلاق و پلی اولیا اعزام شده و تاکنون به بیش از 42 نفر از حادثه دیدگان امداد رسانی شده است.
وی افزود: از آغاز عملیات تا کنون تعداد 20 تخته پتو ،10 تخته موکت و 10 چادر امدادی جهت اسکان موقت به حادثه دیدگان ارائه شده است.
میرکریمی تصریح کرد :عملیات امداد رسانی به حادثه دیدگان ادامه داشته و تا پایان عملیات و برقراری شرایط عادی نیروهای امداد رسان جمعیت هلال احمر استان گلستان به کار خود ادامه خواهند داد.