مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان از فعالیت اجرایی طرح کارورزی در استان خبر داد و گفت: تاکنون 33 کارپذیر و بنگاه اقتصادی و 180 نفر از کارجویان فارغالتحصیل در سامانه کارورزی ثبتنام کردند.
مهندس امرالله عباسی بعد از ظهر امروز در جلسه هماندیشی بررسی آئیننامه تسهیلسازی فرآیند اجرای طرح کارورزی در استان گلستان اظهار کرد: گلستان بستری مناسب برای توسعه مشاغل دانشبنیان را دارد، به همین دلیل طرح کارورزی مورد موافقت و حمایت مقامات ملی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه کارفرمایان بر این باور بودند که اگر دستگاه اجرایی اجازه دهد نسبت به افزایش نیروی انسانی اقدام میکنند و کارجویان نیز همواره معتقد هستند با هر مبلغی سرکار بروند و با محیط کار آشنا شوند، طرح توسعه مشاغل دانشبنیان در استان گلستان کلید خورد.
طرح کارورزی کاملاً آموزشی است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با اشاره به اهداف طرح کارورزی در استان بیان داشت: ما شرایط را فراهم میکنیم تا کارجویان با فضای کسبوکار آشنا شوند و مهارتهای خود را در محیط کار افزایش دهند.
عباسی با تأکید بر اینکه طرح کارورزی کاملاً آموزشی است، افزود: اجرای این طرح کاملاً به عهده ادارهکل آموزش فنی و حرفهای گذاشته شده است، بر اساس این طرح محیط کار مورد ارزیابی قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه برای کارجویان گواهینامه صلاحیت آموزشی توسط فنی و حرفهای صادر میشود، ابراز داشت: هر یک از دستگاههای دولتی یا خصوص بهعنوان مجری تلقی میشوند و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بهعنوان ناظر طرح فعالیت میکند.
دستگاههای اجرایی همکاری جدیتری برای تحقق اهداف طرح کارورزی کنند
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان بیان داشت: واحد پذیرنده یا همان بنگاه اقتصادی نیز پس از ارزیابی گواهینامه صلاحیت آموزشی دریافت خواهد کرد ناظر عالی طرح استانداری گلستان است.
عباسی با اشاره به اینکه سایت کارورزی مدتی با مشکل نقص فنی مواجه بود، گفت: مشکل نقص فنی مرتفع شده و کارورزان میتوانند بهراحتی در سامانه ثبتنام کنند.
وی با تأکید بر اینکه نیاز به همراهی جدیتر دستگاههای اجرایی استان داریم، ابراز داشت: هدفگذاری ما برای یک هزار نفر است و امیدواریم بهزودی توزیع شهرستانی مشخص شود.
عباسی نقش تشکلها، اصناف، اتاق تعاون، سازمان نظاممهندسی کشاورزی و ساختمان همچنین رسانهها را برای تحقق اهداف طرح کارورزی مهم خواند.