به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان گرگان، جلسه کارگروه گندم ،آرد و نان شهرستان گرگان با هدف حذف جوش شیرین در نان لواش ،بهبود کیفیت نان در نانوایی ها در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد .
“یحیی خاکی”فرماندارو رییس کارگروه گندم ،آرد و نان مرکز استان در این جلسه بر لزوم فرهنگ سازی و آگاه سازی اجتماعی جهت استفاده از نان سبوسدار اشاره کرد و از اعضاء خواست راهکارهای منطقی و معقول را مکتوب و تا هفته آینده به دبیرخانه کارگروه ارسال نماند .
فرماندار، آگاه سازی و حساس سازی جامعه در بحث نان سبوسدار در جهت نهادینه شدن فرهنگ مصرف نان سبوسدار در گرگان را خواستار شد.
وی با تأکید بر حذف کامل استفاده از جوش شیرین در نان لواش اشاره کرد و گفت: با توجه به تأکیدات مکرر از مراکز بهداشت و درمان و عدم استفاده از جوش شیرین در نانوایی، مرکز بهداشت و اتحادیه خبازان گرگان بازدید و نشستی مشترک در جهت رفع این مهم داشته باشند.
خاکی با اشاره به استاندارهای ملی ایران در تهیه آرد و نان ،رعایت آنرا در آزمایشات کاهش مصرف جوش شیرین متذکر گردید .