به گـزارش روابط عمومـي، مدیر عامل شركت گاز استان گلستان با اشاره به جايگاه آموزش و اهميت بهبود سطح دانش و مهارت كاركنان شرکت در راستاي بهره وري و كاهش هزينه ها ؛ از برگزاري8526 نفر ساعت آموزش براي كاركنان رسمي و غیر رسمی خبر داد.
وی گفت:با برگزاري كلاس هاي مختلف آموزشي در شش ماهه نخست امسال، بيش از 500 نفر از كاركنان در دوره هاي مختلف تخصصي و مهارتهاي عمومي شركت كردند.
مهندس صفر علی جمال لیوانی با مطلوب خواندن سطح کیفی برگزاری این دوره ها و استقبال خوب کارکنان افزود:بیشتر دوره هاي آموزشي که در 6 ماهه اول برگزار شد مربوط به حوزه های منابع انساني فني و مالي و بازرگاني و HSE مي باشد.
وي تصریح کرد:براي افزايش كيفيت دوره هاي آموزشي برنامه هايي پيش بيني شده است و تلاش داریم با بررسي كارشناسي،اهتمام لازم برای برگزاري دوره هاي آموزشي متناسب با ضرورت ها و نيازمندي هاي سازماني بعمل آيد.
مهندس جمال لیوانی در ادامه با تاکید بر نقش ارزنده واحد آموزش در بالاتر بردن رشد علمي و مهارتي كاركنان به عنوان مهمترین سرمایه های اصلی شركت افزود: یکی از مهم ترين اهداف و برنامه هاي واحد آموزش برگزاری دوره های آموزشی متنوع و كيفي است که با توجه به برنامه ريزي به عمل آمده و تدوين تقويم آموزشي براي کارکنان ،خوشبختانه آن واحد شروع به برگزاري این دوره ها کرده است .
مدیر عامل شركت گاز استان گلستان در خاتمه ضمن تقدیر از مساعدت هاي مسؤلين شرکت ، با اشاره به نقش اساسي سرپرستان بلافصل در زمینه حضور فعال و منظم كاركنان در دوره های آموزشی اظهار داشت:امیدواريم با همت ، همدلی و تلاش هرچه بیشتر بتوانیم در راستای اهداف مورد نظر سازمان بویژه ارائه هر چه بهتر خدمات به همكاران گام های موثری و ارزنده ای برداریم.