بسیج بدون حمایت از گرایشهای سیاسی برای حضور حداکثری در انتخابات تلاش کند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=277180کپی به کلیپ‌بورد

بسیج بدون حمایت از گرایشهای سیاسی برای حضور حداکثری در انتخابات تلاش کند

حجت الاسلام زارعی سرمربی حلقه‌های صالحین بسیج استان در جلسه آموزشی اعضای بسیج جامعه پزشکی استان که در محل دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد افزود: بسیج به عنوان یک نهاد مردمی و برخاسته از بطن انقلاب اسلامی مکلف به تشویق آحاد مردم به حضور حداکثری در انتخابات است.

وی تأکید کرد که بسیج عاری از هر گونه گرایش سیاسی بوده و حمایت از گروهها یا احزاب خاص در دستور کار بسیج نیست.

در این جلسه که همکاران عضو بسیج جامعه پزشکی مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان گلستان نیز حضور داشتند، سرهنگ کریمی جانشین فرماندهی بسیج جامعه پزشکی استان گلستان نیز طی سخنانی بر بایدها و نبایدهای بسیج در حضور پرشور در عرصه انتخابات پرداخت و یکی از وظایف مهم بسیج را امر به معروف و نهی از منکر دانست.

گفتنی است کانون بسیج جامعه پزشکی مدیریت درمان تأمین اجتماعی اهتمام ویژه‌ای در برگزاری و یا اعزام همکاران به جلسات آموزشی داشته و همواره از آموزشهای مرتبط استقبال نموده است.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار