سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

انتخابات عرصه نمایش اقتدار نظام است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=279535کپی به کلیپ‌بورد

انتخابات عرصه نمایش اقتدار نظام است

“امانگلدی ضمیر” فرماندار و رییس ستاد انتخابات گمیشان در گفت و گو با کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان با اشاره به مهم بودن حضور مردم در پای صندوق های رای، خاطر نشان کرد:انتخابات عرصه نمایش اقتدار نظام است.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان، فرماندار گمیشان بیان داشت: برگزاری انتخابات در کشور ما در دنیا بی نظیر است چرا که مردم سرنوشت کشور را با حضور و با انتخاب خود رقم می زنند.

رییس ستاد انتخابات شهرستان افزود: امروزه دشمنان به عناوینی در صدد هستند که بین مسئولان و مردم ونظام تفرقه بیندازند ولی مردم حماسه آفرین ایران اسلامی با هوشیاری و بصیرت نقشه های آنان را برآب می کنند.

فرماندار گمیشان در بخش دیگری از سخنان خود برنامه ها و اقدامات و روند برگزاری انتخابات را در شهرستان خوب دانست و تصریح کرد: تعامل سازنده بین اعضای برگزار کننده انتخابات و با اجرای دقیق قوانین انتخاباتی، ستاد انتخابات شهرستان آمادگی کامل برای خلق حماسه ای دیگر را در 7 اسفند دارد.

ضمیر همچنین اظهار داشت:با  53 شعبه ثابت و سیار در سطح شهرستان در انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی آرای مردم جمع آوری خواهد شد.

نماینده عالی دولت در شهرستان در پایان گفت: برگزار کننده ی انتخابات، هیئت اجرایی در شهرستان هستند، هیئت اجرایی که هشت نفر آن ها از بین معتمدین مردم در شهرستان انتخاب شده اند پس این مهم است که برگزار کننده ی انتخابات خود مردم هستد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار