نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

بازنشستگان، گنجینه های ارزشمند این سازمان هستند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=311643کپی به کلیپ‌بورد

بازنشستگان، گنجینه های ارزشمند این سازمان هستند

 دکتر حسین پور معاون مدیر درمان تامین اجتماعی گلستان در همایش روز بازنشستگان و خردمندان گفت: بازنشستگان گنجینه های ارزشمند این سازمان هستند و خدمت به آنان افتخاری بزرگ است و تمام تلاش ما در جهت رضایتمندی بیشتر مخاطبین وبازنشستگان است و این مدیریت ، افزایش کیفی و کمی خدمات درمانی و تنوع بخشی به نوع ارائه خدمات را دردستور کار خود دارد .

دکتر محمد رضا حسین پور افزود: با اخذ مجوز تعداد چهار مرکز سرپایی برای استان در سال گذشته کلنگ احداث آنها با حضور وزیر رفاه به زمین زده شد و با تامین بودجه به زودی ساخت آنها پیگیری خواهد شد .

وی اعلام کرد: افزایش ظرفیت سه برابری اورژانس در دو بیمارستان تامین اجتماعی در گرگان و گنبد و افزایش تعداد ١٠٠ تخت در بیمارستان حکیم جرجانی گرگان از دیگر برنامه های این مدیریت است و به زودی شاهد به ثمر رسیدن این برنامه ها خواهیم بود.

وی ادامه داد: برای جراحی قلب نیز بین این مدیریت و بیمارستان ولی عصر(عج) مازندران تفاهم نامه ای به امضا رسید و از این پس بیماران نیازمند جراحی قلب باز، دغدغه زمان رفت وآمد و هزینه را ندارند .

  مدیر کل تامین اجتماعی استان گلستان نیز در این همایش گفت: بازنشستگان از سرمایه ها و صاحبان اصلی سازمان هستند و بی شک توجه به آنان از وظایف مهم همه مدیران است.

محمد حیدری نژاد افزود: این اداره کل نیز در راستای طرح کرامت و توجه به بازنشستگان با هماهنگی کانون ها و ستاد سازمان در چند سال گذشته چندین بار آنها را به سفرهای زیارتی و سیاحتی به کربلا و مشهد مقدس اعزام کرده و برای معرفی آنان جهت اخذ تسهیلات بانکی اقدام کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در استان گلستان تعداد ٣٤ هزار و ٥٠٠ بازنشسته این سازمان حضور دارند که با افراد تحت تکفل خود به حدود ٨٠ هزار نفر می رسند.

 کوهستانی ، رئیس کانون بازنشستگان استان نیز با تشریح جایگاه بازنشستگان در پیشبرد اهداف سازمان تامین اجتماعی گفت: برخورداری از خدمات ویژه و متنوع از حقوق طبیعی این قشر زحمت کشیده است.

وی افزود: گسترش چتر حمایتی سازمان و تقویت معیشت کارگران دیروز از جمله خواست های بازنشستگان است و برای پیگیری مستمر این درخواست ها ، کانون های بازنشستگان در سراسر کشور به صورت شهرستانی، استانی و کشوری فعال هستند.

محمد کوهستانی با اشاره به عملکرد کانون بازنشستگان خاطرنشان کرد: در سال ١٣٩٠ در قالب طرح کرامت رضوی برای تعداد ٢٠ هزار بازنشسته برای سراسر کشور سهمیه اعزام به مشهد مقدس اخذ شد که در این قالب تعداد ٣٩٠ نفر از استان گلستان در پنج مرحله به زیارت حرم امام رضا (ع) عازم شدند.

گفتنی است در ابتدای این همایش بازنشستگان و مستمری بگیران باتفاق مدیران و جمعی از کارکنان تامین اجتماعی استان گلستان در اجرای طرح نسیم سلامت از میدان ناهارخوران تا محل برگزاری همایش پیاده روی نمودند و در پایان این همایش از تعدادی از بازنشستگان، مستمری بگیران و از کار افتادگان نمونه استان، با اهدای لوح و هدایا تجلیل شد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار