معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: پست مشاور بانوان در دستگاهها به هیچ عنوان تشریفاتی نیست و انتظاری که از مشاوران داریم این است که فعال تر و مطالبه گر باشند.
“علی اصغر طهماسبی” در سومین جلسه کارگروه بانوان و خانواده استان در سال جاری و اشاره به این موضوع، افزود: مشاوران باید اتاق فکر مدیران و اداره متبوع خود باشند و با توجه توانایی هایی که دارند، فعل خواستن توانستن است را صرف کنند.
وی جایگاه و اهمیت خانواده را در جامعه ایرانی اسلامی از افتخارات کشور برشمرد و ادامه داد: با توجه به جایگاه خانواده و ظرفیتهای فرهنگی انقلاب اسلامی، نباید تا این حد شاهد وفور آسیبهای اجتماعی باشیم.
رئیس کارگروه بانوان و خانواده استان در ادامه با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت گروههای اجتماعی برای عملیاتی کردن سیاستهای 16 گانه مقام معظم رهبری در حوزه خانواده استفاده شود، از عملکرد کلی رسانهها انتقاد کرد و افزود: امروز شاهدیم که رسانهها بیشتر به مسائل سیاسی میپردازند و کمتر به نهاد خانواده و مسائل اجتماعی پرداخته میشود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به اهمیت موضوعات بانوان و خانواده، گفت: سیاستهای مقام معظم رهبری در زمینه نهاد خانواده فصلی نیست و به یک مدت محدود، منحصر نمیشود، جامعه ایرانی خانواده محور است و باید به این موضوع اسلامی و قرآنی نگاه دائمی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه در استان گلستان بالغ بر 2 هزار مسجد وجود دارد، بیان کرد: در دهه اول محرم بالغ بر یکهزار روحانی به شهر و روستاهای استان اعزام شدند که با توجه به مخاطبین یک ظرفیت بزرگ برای تبیین ارزشهای خانواده در جامعه است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به اینکه تاکید مقام معظم رهبری، توجه به نهاد خانواده است، گفت: اگر نهاد خانواده متزلزل شود سایر ارکان اجتماعی نیز متزلزل خواهند شد، محور قرار گرفتن خانواده یکی از تاکیدات معظمله است و ارتقاء و توسعه سرمایه اجتماعی، سیاسی و اقتصادی بر پایه خانواده، بنیان نهاده شده است.
طهماسبی در پایان با بیان اینکه ترسیم الگوی اسلامی خانواده یکی از تاکیدات رهبر معظم انقلاب است، افزود: سازماندهی نظام آموزش خانواده باید در دستورکار مسئولان نظام باشد، بسیاری از برنامههای کاری به دلیل تراکم و فشردگی به سمع و نظر مردم نمیرسد، رسانهها باید پررنگتر در این زمینه ظاهر شوند.