معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی گلستان گفت: این طرح ملی با هدف تولید مرغ با کیفیت و قابل صادرات به سراسر کشور ابلاغ شد.
مهندس رحمت اله سمیعی با اعلام این خبر گفت: این طرح با هماهنگی اداره کل دامپزشکی استان و در جهت استفاده بیشتر از پتانسیل سرمایه گذاري شده در استان و همچنین کاهش ضایعات وبهبود بهره وری در این صنعت به اجرا در می اید.
وی افزود: در مرحله اول میانگین وزن کشتار 1800 گرم است و طرح پاییش و هر سه ماه وزن اصلاح تا به استاندارد لازم برسد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان گلستان تصریح کرد: در این طرح محدودیت هایی برای عرضه مرغ بالای سایز در میادین عمده کشور لحاظ شده و عرضه مرغ درشت به شکل قطعه بندی امکان پذير است.