به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ فرمانده مرزبانی استان و هیات همراه با حضور در فرمانداری با فرماندار گمیشان دیدار و گفتگو کرد.
فرماندار گمیشان در این دیدار نقش مرزبانان را در برقراری نظم و امنیت بسیار مهم دانست و گفت: مرزبانان با تلاش های شبانه روزی خود امنیت را در مرزهای کشور برقرار می کنند.
وی اضافه کرد: امنیت پیش شرط همه توسعه ها است و مرزبانان جمهوری اسلامی نقش بسیار مهم وموثری در این مقوله دارند.
فرماندار گمیشان خاطر نشان کرد: مرزبانان غیور کشور با خون خود از مرزهای جمهوری اسلامی دفاع می کنند و از رشادت های این افراد است که با امنیت در کشور زندگی می کنیم.
فرمانده مرزبانی استان نیز خدمترسانی در مرزها را یک نعمت خدادادی دانست و گفت: با تلاش مرزبانان، امروز مرزهای استان گلستان در امنیت و آرامش به سر می برد.