به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان ، کارگاه آموزشی دو ساعته تحت عنوان “تغذیه صحیح و مبارزه با بیماری های غیر واگیر” با حضور ریاست محترم مرکز جناب آقای والی ، کارشناس محترم شبکه بهداشت شهرستان جناب آقای توسلی و جمعی از مدیران ، مربیان بخش دولتی ، خصوصی و همچنین کارآموزان در مرکز آموزش فنی وحرفه ای علی آباد کتول برگزار شد.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای علی آباد کتول گفت : هدف از برگزاری این دوره آموزشی آشنایی خانواده ها با روش های مناسب تغذیه و کاهش ابتلا به بیماری های ناشی از تغذیه های نا مناسب عنوان کرد .
توسلی کارشناس شبکه بهداشت و درمان با بیان مطالبی در خصوص تغذیه صحیح و سوء تغذیه حال حاضر کشور افزود: رعایت تنوع و تعادل در مصرف مواد غذایی که از اصول تغذیه صحیح در جهت پیشگیری از بیماریهای و رمز سلامتی است.
وی تصریح کرد : بسیاری از بیماریهای غیر واگیر نظیر چاقی – سرطان ها و کبد چرب ، چربی خون و بیماریهای قلبی و عروقی ناشی از تغذیه نامناسب افراد است.
ایشان توصیه کرد: راه حل پیشگیری از این بیماریها بهره مندی افراد از یک الگوی غذایی مناسب از ابتدای زندگی است تا بتوانند سلامتی ، شادابی و نشاط را برای خود و خانواده به ارمغان بیاورند .
وی در خاتمه افزود : غالب مشکلات تغذیه کشور در اثر مصرف بی رویه روغن – نمک و شکر می باشد که باید با حد اعتدال جهانی فاصله زیادی دارد
شایان ذکر است این کارگاه با حضور 75 نفر از کارکنان و کارآموزان مرکز برگزار گردید .