توصیههای فنی و عمومی برداشت کلزا توسط مهندس علی موسی خانی رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی سازمان جهادکشاورزی استان گلستان به کشاورزان گلستانی در خصوص برداشت محصول
زمان برداشت کلزا، غلافهای خشک شده به رنگ کرمی روشن و ساقه سبز متمایل به قهوه ای باشد.
درصد دانه ها به رنگ سیاه تغییر یافته و رطوبت دانه ها بین 15–10 درصد باشد.
لطفا از برداشت زودهنگام و با رطوبت بالای ۲۰ درصد خودداری گردد در غیر اینصورت قابل تحویل در مراکز خرید نیست.
برداشت بعد از سپری شدن شبنم صبحگاهی(حدود 10 صبح) انجام شود و حتی المقدور در اوج ساعات گرم روز صورت نگیرد.
از کمباین های برداشت کلزا بازدید فنی بعمل آید و بر چسب معاینه فنی بر روی کمباین نصب شده باشد.
جهت کاهش ضایعات و عدم ریزش دانه، کمباین ها مجهز به هد مخصوص برداشت کلزا باشند.
سعی شود پس از برداشت محصول، بلافاصله حمل و به مراکز خرید تحویل داده شود.
قبل از انجام عملیات برداشت بجهت تحویل محصول، معرفی نامه از مراکز جهاد کشاورزی دریافت شود و بهنگام تحویل محصول ارائه معرفی نامه همراه با کپی کارت ملی و شماره حساب بانک کشاورزی الزامی است.
مراکز خرید تعیین شده از سوی شرکت غله و خدمات بازرگانی آمادگی کامل جهت خرید محصول تولیدی کلزا کاران عزیز را دارند. نام و آدرس مراکز خرید از مراکز جهاد کشاورزی کسب شود.