مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در این نشست گفت: بیش از 60 هزار دانشجو در مسابقات قرآنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشورشرکت کردند.
دکتر فضل ا… ایرجی افزود: خوشبختانه جشنواره های قرانی از پایدارترین و پرمخاطب ترین جشنواره ها و فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و هنری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
وی خاطر نشان کرد: اولین دوره مسابقات قرآنی دانشجویان از سال 1362 آغاز شد و تا به امروز به صورت مستمر در 31 دوره برگزار شده است.
وی بیان کرد: در حال برنامه ریزی و تدارک چنین جشنواره هایی برای اساتید و کارکنان دانشگاه های کشور هستیم تا بتوانیم برنامه های قرانی خود را در سطح دانشگاه ها به صورت گسترده تر پیگیری کنیم.
وی تصریح کرد: تجربه برگزاری جشنواره قرآنی دانشجویان در استان هایی که شیعه و سنی در کنار هم زندگی می کنند به برنامه ریزان ثابت کرد، وحدت و همدلی موجود در جامعه و در آن استان ها، در محیط های علمی مثل دانشگاه ها هم وجود دارد.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اذعان کرد: جشنواره رضوی نیز یکی دیگر از برنامه های این وزارتخانه برای دانشگاه هاست که در سال گذشته در 15 دانشگاه اجراشو و امسال در 32 دانشگاه کشور برگزار می شود.
رییس اداره فعالیت های قرآنی وزارت علوم در ادامه گفت: در سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور، حدود 400 دانشجو از دانشگا های سراسر کشور حضور خواهند داشت.
دکتر جعفرپور افزود: براساس آمار، 350 هزار دانشجو که حدود 10 درصد دانشجویان کشور را تشکیل می دهند در این جشنواره شرکت کردند که پس از طی مراحل دانشگاهی، استانی و منطقه ای به این مرحله رسیدند.
وی بیان کرد: اين جشنواره ويژه دانشجويان در مقاطع مختلف کارداني، کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که در 6 بخش آوایی، هنری، پژوهشی، ادبی، فناوری و معارفی و در 35 رشته مختلف مانند، تلاوت، طراحی پوستر، خوشنویسی، وبلاگ نویسی، تذهیب، عکس، تواشیح و … برگزار می شود.
وی اعلام کرد: در پایان از 66 دانشجوی برگزیده قرآنی در این جشنواره تقدیر به عمل خواهد آمد.