معاون استاندار ضمن تبریک روز جهانی غذا به تلاشگران و صنعتگران عرصه غذا و مسئولین مرتبط گفت هدف از روز جهانی غذا به منظور افزایش آگاهی درباره مسائل مربوط به تغذیه و امنیت غذایی در سطح جهان ایجاد شده است.
حاجی گلدی کر معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار ادامه داد برپایی روز جهانی غذا فرصتی برای بررسی و رفع چالش های موجود در تامین غذا برای جمعیت رو به رشد و ترویج شیوه های پایدار در کشاورزی و تولید غلات همچنین تلنگری است بر بیداری وجدان های خفته که با 1 – افزایش آگاهی در باره گرسنگی و آثای سوء تغذیه 2- حمایت از کشاورزی پایدار 3- ترویج همبستگی 4- تشویق و اقدام برای بهبود تغذیه در کنار خلق جهانی زیباتر و پیشگیری از بیماریها و حفظ محیط زیست تاثیر گذار باشیم.
معاون استاندار ادامه داد شعار امسال سازمان ملل برای روز جهانی غذا حق داشتن غذا برای زندگی و آینده بهتر می باشد و امسال برنامه گرامیداشت روز جهانی غذا 24 مهر توسط دانشگاه علوم پزشکی در محل تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار گردید .