نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

تولید محصول دانش‌بنیان کامبوچا درپایلوت پلنت دانشگاه کارولینای شمالی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=402647کپی به کلیپ‌بورد

تولید محصول دانش‌بنیان کامبوچا درپایلوت پلنت دانشگاه کارولینای شمالی

 شرکت
بیگ‌بوچا مستقر در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع
طبیعی گرگان موفق به تولید  و عرضه محصولی دانش‌بنیان با نام کامبوچا شد.

 

مهندس سیما
طاهری، دانشجوی مقطع دکتری رشته میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم
کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در فرصت مطالعاتی موفق شد محصول کامبوچا را
تحت نام Persian Style Kombucha (SIMBUCHA) با همکاری پروفسور جان شپارد،
متخصص فرایندهای زیستی و سباستین وولفروم، متخصص نوشیدنی‌های تخمیری در
پایلوت پلنت دانشکده علوم غذا، فرآیندهای زیستی و تغذیه‌ای را به مرحله
تولید برساند.

مهندس طاهری
تحت نظر و راهنمایی دکتر مرتضی خمیری، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و
منابع طبیعی گرگان، طی دو سال تحقیقات علمی اختصاصی روی باکتری‌ها و
مخمرهای پروبیوتیک کامبوچا، به فرمولاسیون بهینه‌ای دست یافت که علاوه بر
حفظ خواص پروبیوتیکی برای مصرف کننده جذاب و دلپذیر است.

گفتنی است:
محصول بیگ‌بوچا به عنوان نوعی نوشیدنی تخمیری گازدار که علاوه بر دارا بودن
میلیاردها باکتری و مخمر پروبیوتیک به تنظیم تعادل میکروبی روده بزرگ و
بهبود بیماری‌های گوارشی، سنگ کلیه کبد چرب و … کمک می‌کند پیشتر توسط
مهندس طاهری در مرکز رشد واحدهای فناور تولید و عرضه شده بود.

شرکت بیگ‌بوچا
از سال ۱۳۹۹ در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی
گرگان مستقر بوده و رسالت خود را بر گسترش علمی محصولات تخمیری و
پروبیوتیک دانش بنیان قرار داده است. 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

16 آذر ؛ روز دانشجو گرامی باد

13 آذر ؛ روز جهانی معلولان گرامی باد

شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد

12 آذر؛ سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

Skip to content