سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

کلیه اقدامات ادارات باید پیوست رسانه ای و امید آفرینی داشته باشد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=431680کپی به کلیپ‌بورد

کلیه اقدامات ادارات باید پیوست رسانه ای و امید آفرینی داشته باشد

فرماندار کلاله در جلسه قرارگاه جهاد تبیین و روشنگری و ستاد اربعین حسینی شهرستان گفت:دشمن تمام تلاش خود را میکند تا در فضای مجازی ذهن جوانان ما را آلوده کند و ما باید با تبیین واقعیت ها و امید افرینی در جامعه آن را به سمت درست هدایت کنیم‌.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;فرهاد شیبک فرماندار کلاله گفت:بدون تبیین حقیقت، افکارعمومی در ظلمت و فضای غبارآلود باقی خواهد ماند و دشمن سوءاستفاده خواهد کرد.

وی به انتخابات پیش رو اشاره کرد و افزود:امروز بیش از هر زمانی نیاز به خدمت رسانی و امید آفرینی در جامعه داریم و رفع مشکلات مردم باعث مشارکت حداکثری در انتخابات خواهد شد.

فرماندار کلاله در ادامه با تشکر از تلاش های موکب امام زاده عبدلله ع شهرستان، در خدمت رسانی به زائران اربعین در کربلای معلی، از مدیران خواست همراهی و همکاری شایسته ای داشته باشند.

وی همچنین بیان کرد: گستره فرهنگ عاشورایی در راهپیمایی اربعین در قالب مکتب امام حسین ع به جهان معرفی شده است؛ لذا هر آنچه در تقویت این حرکت عظیم ولایی و عاشورایی تلاش کنیم به یقین جوابش را در طول زندگی خواهیم دید.

سرهنگ کوهستانی فرمانده ناحیه مقاومت سپاه کلاله در این جلسه گفت:خدمتگزاری و نوکری مردم بزرگترین نعمت الهی و مدالی افتخار است که در نظام مقدس اسلامی خداوند به ما عطا کرده است.

سرهنگ کوهستانی بیان کرد:فرق نظام مقدس جمهوری اسلامی با نظام طاغوت، در این است که در آن زمان ارباب رعیتی بود و الان مردم ارباب رجوع و ما خدمتگزار آنان هستیم.

وی با بیان اینکه دشمن یک جنگ تمام عیار شناختی و چند جانبه را شروع کرده است؛افزود:یکی از اهداف که دشمن دارد دنبال می‌کند، بی ثباتی در کشور است که ما با جهاد خدمت، جهاد امید آفرینی و جهاد تبیین، میتوانیم با توطئه آنان مقابله کنیم.

سرهنگ کوهستانی در ادامه گفت:یکی دیگر از اهداف دشمن، تسلط بر ذهن هاست، دشمن دقیقا دارد در این فضا کار میکند که ما باید با استفاده درست از رسانه، تبیین واقعیت ها و درک درست از روایت اول، این موضوع را خنثی کنیم.

کلیه اقدامات ادارات باید پیوست رسانه ای و امید آفرینی داشته باشد

کلیه اقدامات ادارات باید پیوست رسانه ای و امید آفرینی داشته باشد

کلیه اقدامات ادارات باید پیوست رسانه ای و امید آفرینی داشته باشد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار