دكتر “علی اكبر جلالی” ، پدر علم آی تی ایران، در نخستین جلسه شورای اداری استان با اشاره به توسعه استان گلستان در جهان مجازی و مشاغل دانش بنیان، گفت: برنامه ریزی برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی، برنامه ریزی برای ایجاد شهرهای الكترونیك استان، برنامه ریزی برای ایجاد ارتباط ویدئویی با شهروندان و برنامه ریزی برای یكپارچه سازی خدمات الكترونیك استان از برنامه ها و فعالیت های انجام شده در این بخش است.
وی افزود: امسال باید در استان گلستان نشان دهیم كه سیاست های مقام معظم رهبری با روش های علمی و دانش بنیان قابل پیاده شدن است.
پدر علم آی تی ایران با اشاره به ثبت نام فارغ التحصیلان جویای كار دانشگاهی در استان، تصریح كرد: اگر به ازای هر یك نفر دولت ۴ میلیون تومان كمك كند، دو میلیون تومان صرف آموزش های مجازی و مابقی صرف حرفه ای شدن فراغ التحصیلان خواهد شد.
جلالی تورم و اشتغال را دو مشكل عمده كشور خواند و اظهارداشت: موضوع اشتغال و كارآفرینی به ویژه برای فارغ التحصیلان جویای كار دانشگاهی كشور یكی از مشكلات اساسی است كه باید با استفاده از ظرفیت های علمی و تجربی ملی و بین المللی، اقدامات نوآورانه و خلاقانه آن را حل كرد.
وی در خصوص توسعه مشاغل دانش بنیان، گفت: می توان بازارهای مجازی را به عنوان یك لایه بالاسری بازارهای سنتی به وجود آورد تا بستر توسعه مشاغل دانش بنیان و حرفه ای محور در حوزه ict برای بخش فارغ التحصیلان دانشگاهی جویای كار شكل بگیرد.
جلالی با اشاره به بازار مجازی و توسعه مشاغل ict استان مجازی، افزود: بازار مجازی یك بازار تخیلی نیست كه ارتباط فیزیكی بین مدیران، كاركنان بنگاه های كوچك، متوسط و بزرگ اقتصادی با مخاطبان و مشتریان در آن حذف شده باشد.
وی ادامه داد: بازار مجازی مورد نظر برای توسعه مشاغل ict در محیط های كسب و كار فضای فیزیكی بنگاه های اقتصادی و خدماتی بخش خصوصی و دولتی سنتی شكل می گیرد.
جلالی در پایان تاكید كرد: برای اجرای استان مجازی و اشتغال و كارآفرینی، آمارهای داخل استان باید دقیق باشد.