استاندار گلستان گفت: فضاي استان گلستان براي توسعه و حفظ محيط زيست، فضاي هم نوايي و يك صدايي است.
دكتر “حسن صادقلو” روز پنجشنبه در هشتمين جلسه شوراي اداري استان افزود: با رايزني و جلسات مختلف، در تهران با مسئولان و مديران ارشد كشوري و برطرف شدن معضلات، طرح مطالعاتي دولتي جزيره آشوراده آغاز شده است.
به گفته وي، براي اين توسعه و آغاز اين طرح مطالعاتي، همه مسئولان استاني نيز همگام و هم صدا شده اند و اگر در جايي اختلاف سليقه اي وجود داشته باشد، در نهايت اين اختلاف در مديريت معنوي و كلي، به وحدت و يكپارچگي براي توسعه استان منجر خواهد شد.
وي تصريح كرد: اكنون يك بعد توسعه در استان كه ظرفيت نرم افزاري است در حال آماده شدن مي باشد و اراده كه محور ديگر توسعه محسوب مي شود در استان وجود دارد.
وي ادامه داد: اكنون در استان به حفظ و نگهداري محيط زيست به عنوان يكي از محورهاي توسعه استان قلمداد مي شود و اين تفكر كه خط حركتي توسعه استان در كنار حركت توسعه و حفظ محيط زيست نيست يك برداشت اشتباه است.
نماينده عالي دولت در گلستان افزود: در تمام عرصه مديريتي كه اكنون در گلستان وجود دارد حيطۀ زيست به عنوان يك دغدغه ديده مي شود و اين نويد را مي دهم كه تمام مديران در استان به عنوان يك سرباز در كنار محيط زيست قرار دارند.
صادقلو گفت: اما گاهي اوقات در استان يك اتفاقاتي در حوزه محيط زيست رخ مي دهد كه جاي نگراني دارد و در برخي موارد حتي ديده مي شود برداشت اين است كه اين ناملايمات از طرف دولت رخ مي دهد.
به گفته استاندار گلستان، در برخي از موارد مردم يك حس تضاد در بيان و عمل دريافت مي كنند كه حتي گاهي اوقات اين موضوع در راستاي بهره وري و براي توسعه از طرف برخي افراد بيان مي شود.
وي اظهار كرد: در سال هاي گذشته شاهد بوده ايم كه سيلاب هايي به وقوع پيوست و برخي بلاياي ديگر بر منابع طبيعي ما نازل شد كه بسياري از درختان و حوزه محيط زيستي را از بين برد.
وي يادآور شد: در اين اتفاق ها علاوه بر اينكه به محيط زيست ما آسيب رسيد، اما اقدام خاصي با فوريت براي برطرف كردن و به نوعي بهبود آن انجام نگرفت.
صادقلو در ادامه گفت: متاسفانه بخشي ديگر از آسيب هايي كه در جنگل هاي ما در حال رخ دادن است وجود انواع آفتها در دل درختان اين استان است كه باعث شده درختان ما به طور طبيعي در حال مردن هستند.
استاندار گلستان در خصوص جزيره آشوراده گفت: با برگزاري جلسات و پيگيري هاي مختلفي كه به عمل آمد مقرر شد براي توسعه اين جزيره يك شركت مشاور با نظارت سازمان گردشگري و حوزه گردشگري انتخاب شود و اين شركت با رعايت الزامات محيط زيست ظرف شش ماه با تامين بودجه مناسب از سوي رياست جمهوري با هدف گردشگري موضوع را مطالعه و جانمايي كند.
وي در پايان خاطرنشان كرد: اين طرح به اين دليل است كه اگر فردا سرمايه گذاري براي توسعه اين جزيره به استان آورده شد، به مسير محيط زيست و منابع طبيعي كشيده نشود و در دل اين طرح جامع تمامي مسائل ديده و رعايت شود و يك طرح توسعه اي براي جزيره آشوراده در آينده نزديك شكل بگيرد و اجرا شود.