فرماندار کلاله در جمع نمازگزاران در مصلی امیرالمومنین ع گفت:کالاهای اساسی به اندازه کافی در شهرستان موجود است و هیچ گونه کمبودی در این خصوص وجود ندارد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;فرهاد شیبک فرماندار کلاله اظهارداشت:علت حذف ارز ترجیحی در کشور جلوگیری از قاچاق، عدالت در توزیع یارانه، جلوگیری از رانت گسترده و رونق تولید مواد غذایی می باشد.
شیبک بیان کرد:بجز ۴ قلم کالای اعلام شده؛ قرار نیست کالاهای دیگر افزایش قیمت پیدا کند و در این راستا تیم های نظارتی در کلاله تشکیل و با گران فروشان برخورد خواهند کرد.
وی در ادامه تصریح کرد:شهروندان هرگونه گران فروشی را به سامانه ۱۲۴ و ۱۳۵ گزارش دهند تا در کوتاه ترین زمان با فرد خاطی برخورد شود.
حجت الاسلام والمسلمین نجفعلی قاسمی امام جمعه کلالهبا توصیه به تقوای الهی به موضوع حیا پرداخت و گفت: حیا از فضائل اخلاقی و انسانی است؛ بهترین لباس دین داری و از عوامل بازدارنده از امور خلاف ارزش ها است. حیا یک ویژگی انسانی است، دشمن تلاش دارد با کم رنگ کردن حیا در بین انسان ها، بی عفتی را در جوامع انسانی شیوع دهد.
امام جمعه کلاله با تبریک هفته هلال احمر به تلاشگران عرصه امداد و نجات خداقوتی گفت و اظهار داشت: کارها و تلاش های این مجموعه در کمک رسانی به مردم در اتفاقات و حوادث از امورات خیری است که مبرات آن برای کننده کار خیر، ماندگار در دنیا و آخرت است.