سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان گفت: رویکرد فناورانه در مسئله مدیریت شهری مسئله مهم موفقیت است و در این مدل حکمرانی که مردمیترین حکمرانی است، یکی از پایههای آن توسعه اقتصادی است.
به گزارش پایگاه خبری استانداری گلستان سیدمحمد دهنوی در نخستین نشست هماندیشی روسای شوراهای اسلامی به مناسبت روز شوراها اظهار کرد: یکی از رویکردهای جدید در مدیریت جدید، توجه به مسائل فناورانه و دانشبنیان است و اساسا مدیریت شهری دانشبنیان یکی از رویکردهای بسیار نوین در توسعه مدیریت شهری است.
وی ادامه داد: شهرداریها باید بتوانند با روشهای نوین به توسعه پایدار دست یابند و باید بر این نکته دقت داشته باشیم، توسعه پایدار یکی از مدل حکمرانی و در واقع مردمیترین مدل حکمرانی در جامعهاست و در این مسیر یکی از پایههای توسعه پایدار، توسعه اقتصادی است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان تصریح کرد: رویکرد فناورانه در حل مسائل شهری یکی از مهمترین رموز پیشرفت و موفقیت شوراها است که اگر شورا از این مسئله عقب بماند نمیتواند کارایی لازم را داشته باشد.
دهنوی تاکید کرد: باید فاصله بین شوراها و دستگاههای اجرایی در مدیریت شهری کمتر شود تا بتوان به مسئله مدیریت شهری و پیشرفت پایدار شهر دست یافت.
وی افزود: توسعه شهری و محیطی یکی دیگر از اصول پیشرفت شهر است که اتفاقات بزرگی در این سالها در دنیا رخ داده که قابل الگوبرداری است.
دهنوی با اشاره به شعار سال گفت: بخشی از بار این شعار از قدیم بر دوش شوراها و شهرداری بوده و با نامگذاری امسال این بار سنگینتر هم شده است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستانخاطرنشان کرد: برای حل مسائل امروز شهرها باید به نخبگان رجوع کرد و با تعامل مردمی و ایجاد طرحهای درآمدزا، شهرداریها را به درآمد پایدار رساند.
دهنوی گفت: ایجاد شرکت سرمایهگذاری استانی یکی از راهکارهای مهم برای ایجاد درآمد پایدار برای استان به ویژه شهرداریها است.
وی افزود: بسیاری از پروژههای نیمهتمامی که در استان وجود دارد با ظرفیت شوراها و شهرداریها قابل تکمیل و بسیاری از مشکلات قابل حل است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستانخاطرنشان کرد: ما باید بر این اعتقاد باشیم که مدت مسوولیت کوتاه است و به زودی زمان پاسخگویی فرا خواهد رسید و باید در برابر مردم و پروردگار پاسخگو باشیم.
دهنوی افزود: ما به ازای آنچه شوراها و شهرداریها دارایی دارند میتوانیم با استفاده از ظرفیتهای قانونی آن دارایی را افزایش دهیم اما به شرطی که این ظرفیت در عرصه هزینههای جاری هزینه نشود و در حوزه سرمایهگذاری خرج شود.