نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

برگزاری ستاد خدمات سفر شهرستان کردکوی بعد از دو سال وقفه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=475649کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری ستاد خدمات سفر شهرستان کردکوی بعد از دو سال وقفه

 دومین نشست ستاد خدمات سفر شهرستان به ریاست دکتر محمدباقر مولایی فر فرماندار کردکوی، رییس اداره میراث فرهنگی و گردشگری و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

فرماندار کردکوی در این نشست ‘tj: امسال پس از دو سال لغو سفرهای نوروزی به دلیل شیوع کرونا و مدیریت هوشمند این پاندومی توسط دولت، انتظار داریم مسافران زیادی از شهرستان کردکوی بازدید کنند.

وی افزود؛ بر همین اساس در محورهای اصلی ورودی شهرستان پایگاه‌های نوروزی دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله هلال‌احمر، اورژانس، پلیس راهور و…  جانمایی شده‌اند. همچنین پلیس راهور و شهرداری کردکوی نیز در ایام تعطیلات نوروز، آماده خدمات‌رسانی هستند تا نوروزی با کمترین حادثه را شاهد باشیم.

وی با اشاره به برگزاری بازارچه، جشنواره و نمایشگاه‌های صنایع دستی در سطح این شهرستان خاطرنشان کرد: بازارچه فروش صنایع دستی و سوغات شهرستان کردکوی از 20 اسفند تا پایان تعطیلات نوروز در شهر کردکوی دایر است.

وی ادامه داد؛ جشنواره فرهنگ و اقتصاد در روستای سرکلاته خراب‌شهر و نمایشگاه صنایع دستی در روستاهای مهترکلاته و بالاجاده نیز برگزار خواهد شد.

برگزاری ستاد خدمات سفر شهرستان کردکوی بعد از دو سال وقفه

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار