نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

خبازان کلاله گواهی نامه مهارت کسب می کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=484553کپی به کلیپ‌بورد

خبازان کلاله گواهی نامه مهارت کسب می کنند

فرماندار کلاله در جلسه شورای آرد و نان با موضوع آموزش خبازان؛ گفت: به منظور افزایش مهارت خبازان و بهره وری صنعت نان؛ کلاس های آموزشی خبازان با همکاری فنی حرفه ای در کلاله برگزار شده و برای آنان گواهی نامه مهارت صادر می شود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری; محمد ابراهیمی تودرورای فرماندار شهرستان کلاله گفت: در این دوره های آموزشی؛ شاطر، خمیر گیر و کارگر نانوایی آموزش های لازم را بصورت تئوری و عملی خواهند دید.

وی در ادامه اظهار داشت:این دوره آموزشی برای کلیه خبازی های شهرستان الزامی بوده و خبازانی که در این دوره ها شرکت نکنند، سهمیه آرد آنان کاهش می یابد.

شیخ رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان نیز گفت:نتایج این دوره های آموزشی که توسط مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان به عنوان پایلوت کشوری برگزار می شود، به تمامی استان های کشور تعمیم می گردد.

وی خاطر نشان کرد:خبازان پس از گذراندن دوره های آموزشی گواهی نامه مهارت کسب می‌کنند که در خارج از کشور نیز دارای اعتبار می باشد.

خبازان کلاله گواهی نامه مهارت کسب می کنند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار