فرماندار
گالیکش در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گفت: هرگونه افزایش، کاهش و جابجایی
سهمیه و توزیع آرد در سطح شهرستان باید با هماهنگی و اخذ مجوز تایید فرمانداری
صورت گیرد.
به
گزارش روابط عمومی فرمانداری گالیکش، احمد تجریمفرد فرماندار شهرستان در نخستین
جلسه کارگروه گندم،آردونان شهرستان گالیکش که با حضور معاون برنامهریزی و هماهنگی
امور عمرانی فرماندار، بخشداران مرکزی و لوه و سایر اعضای کارگروه در سالن جلسات
فرمانداری شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: از آنجایی که تشکیلات آرد و نان از اهمیت
بالایی برخوردار میباشد، لذا مدیریت این حوزه با استانداران و فرمانداران بوده و
به طور مستقیم بر آن نظارت دارند. از طرفی هرگونه سهلانگاری در این موضوع ممکن
است مباحث بحرانی و چالشهای دیگری را بدنبال داشته باشد.
تجری
افزود: غذای اصلی مردم شهرستان نان است، لذا هرگونه کوتاهی در این موضوع بار سنگینی
بر دوش متولیان و مسئولان این حوزه خواهد داشت.
فرماندار گالیکش خاطرنشان کرد: دهیاران به عنوان بازرسان افتخاری کارگروه آردونان باید سرکشی و
بازرسی پیدرپی از نانواییهای سطح روستاها را در دستور کار خویش قرار داده و
گزارشات این بازدیدها را نیز به صورت مستمر به بخشداریها و کارگروه آردونان
شهرستان مستقر در فرمانداری اعلام نمایند.
وی
با بیان اینکه ساعت پخت خبازیها در ایام ماه مبارک رمضان در روستاها از ۱۵:۳۰ و در شهرها از ساعت ۱۵ میباشد، درخصوص پخت نان روغنی تصریح
کرد: نانواییها تنها مجاز به پخت ۱۰
درصد از سهمیه آرد خود برای نان روغنی که قیمت آن بر اساس مصوبه استانی میباشد
خواهند بود. همچنین ساعت پخت نان روغنی تا دو ساعت قبل از اذان مغرب باید به اتمام
برسد.