هفته نوزدهم کورس سوارکاری شهرستان گنبدکاووس در روزهای شنبه چهاردهم و یکشنبه پانزدهم فروردین ماه 1400 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره ورزش و جوانان شهرستان گنبدکاووس، در روز نخست هفته نوزدهم مسابقات کورس اسبدوانی زمستانه گنبدکاووس با شرکت ۶۸ راس اسب از نژادهای ترکمن، تروبرد و دوخون در ۶ دور هزار متری و یک دور هزار و ۲۰۰ متری، عصر روز شنبه بدون حضور تماشاگران در مجموعه سوارکاری این شهرستان برگزار شد.
در این مسابقات طاهر گوگ نژاد با اسب جهانگیر شکیبا، کمال دالیجه عطا با اسب سرناز کت و امیر مختومی با اسب کوچولوی گمیشان برنده های دورهای اول تا سوم بودند.
سراج الدین اندروا پیروز دورهای چهارم با فاین آرت و پنجم با اسب لتس گو شد، در دور ششم یونس اورکلی با اسب تاواجیگ و در دور هفتم نادر صالح پور با پری بوس زودتر از حریفان به خط پایان رسیدند.
روز دوم و پایانی هفته نوزدهم کورس اسبدوانی زمستانه گنبدکاووس با شرکت 74 راس اسب از نژادهای ترکمن، تروبرد و دوخون در ۶ دور هزار متری و یک دور هزار و ۲۰۰ متری، عصر روز یکشنبه بدون حضور تماشاگران در مجموعه سوارکاری این شهرستان برگزار شد.
در دور اول بنیامین جرجانی با یادگار جاهد، دور دوم امیر مختومی با فشفشه، نادر صالح پور در دور سوم با ژوپیتر و دور پنجم با اورانیوم، کمال دالیجه عطا در دور چهارم با اونیکس و دور هفتم با گینس، در دور ششم آرمین آق آتابای با پرنسس هج عناوین قهرمانی را بدست آوردند. در پایان مبلغ 3/028/250/000 ریال جوایز نقدی در نظر گرفته شده به مالکین،مربیان و چابکسواران اسب های برتر اهدا شد.