سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

عبدالرحیم لطفی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=486354کپی به کلیپ‌بورد
عبدالرحیم لطفی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان شد
 با ابلاغ دکتر منصور معاون وزیر و ریس سازمان جنگلها ،مراتع و آبخیزداری کشور، عبدالرحیم لطفی به عنوان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان منصوب شد.
 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان با حکم مسعود منصور، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشورعبدالرحیم لطفی به عنوان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان منصوب شد.
 
متن حکم  به شرح زیر می باشد:
جناب آقای عبدالرحیم لطفی؛
سلام علیکم
نظر به تعهد، تخصص و سوابق جنابعالی به موجب این حکم به سمت مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان منصوب می شوید.
امید است با اتکال به خداوند قادر متعال و بهره گیری از تقوای الهی، نصب العین قراردادن فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص منابع طبیعی و آبخیزداری و در قالب اصول و سیاست های دولت و با همکاری نیروها متعهد، مشخص، آگاه در پیشبرد برنامه های سازمان به ویزه حفاظت از عرصه های منابع طبیعی،توسعه طرح ها،جنگلکاری،مرتع داری،حفاظت خاک، آبخیزداری و با تاکید بر مشارکت های مردمی گامهای موثری بردارید. همچنین انتظار دارد درخصوص اجرای مدیریت پایدار جنگل های هیرکانی،توسعه گیاهان دارویی، زراعت چوب و آزادسازی اراضی مستحدث ساحلی و حدنگاری نیز اهتمام جدی به عمل آید.
توفیق روزافزون جنابعالی را در این امر خطیر از خداوند متعال خواستارم.
مسعود منصور
معاون وزیر و رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار