ششمین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان رامیان با حضور فرماندار و اعضای کار گروه در محل فرمانداری رامیان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری رامیان، در این جلسه مهندس صادقلو گفت: خبازان علاوه بر داشتن گواهی فعالیت و کارت بهداشتی باید نسبت به رعایت بهداشت در برابر شیوع ویروس کرونا حساسیت بیشتری داشته باشند.
ایشان با تأکید بر اینکه نان با کیفیت بستگی به عوامل متعددی از جمله آرد با کیفیت، مهارت نانوا، بهداشتی بودن مکان، استفاده از دستگاه های استاندارد و …دارد خاطرنشان نمود: نظارت های مستمر دستگاه های مرتبط، از خبازی ها در راستای کیفیت پخت نان، رعایت ساعت کاری، رعایت پروتکل های بهداشتی، بررسی تخلیه آرد در نانوایی طبق سهمیه هر نانوا باجدیت انجام گیرد.