نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

22 کمیته برای برنامه های دهه فجر فعال شدند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=491098کپی به کلیپ‌بورد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: در راستای اجرای برنامه های فرهنگی و افتتاحیه و کلنگ زنی پروژها در این ایام 22 کمیته در شهرستان ذیل ستاد دهه فجر فعال شدند.
مهندس عبدالقدیر کریمی تصریح کرد: با دستگاه های اجرایی و کمیته های مرتبط مکاتبه شده و وظایف و تکالیف آنها در این راستا تبیین و عنوان شده است.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و شرایط خاص جامعه اقدامات لازم در راستای مشارکت مردم و امید بخشی و ایجاد نشاط اجتماعی انجام شده است.
وی بیان کرد: مردم عزیز با سپری کردن یک دوره طولانی به لحاظ شرایط خاص شیوع بیماری نیاز به پویایی ، تحرک و نشاط اجتماعی دارند که تمام اینها با رعایت پروتکل های بهداشتی و ملاحظات انجام خواهد شد.
فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس با اشاره به محدودیت مراسمات در زمان شیوع بیماری کرونا ابراز کرد: از ستاد دهه فجر استان تقاضا کردیم تا دستورالعمل برگزاری مراسمات این دهه به ویژه مراسم متمرکز افتتاح و کلنگ زنی را به شهرستان ها اعلام نماید تا بتوانیم در یک برنامه ریزی جامع و رعایت موازین و پروتکل های بهداشتی مراسمات در خور شان این دهه و مردم عزیز برگزار کنیم.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار