نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

پیوستن جامعه ورزش و جوانان استان گلستان به پویش نذر خون مهر حسینی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=501135کپی به کلیپ‌بورد

جامعه ورزش و جوانان استان گلستان به پویش نذر خون مهر حسینی در  ماه محرم پیوست.

به گزارش روابط عمومی ورزش و جوانان استان گلستان ، قاسمعلی برزمینی مدیر کل ورزش و جوانان ،کارکنان و جوانان مدافع سلامت عزادار حسینی با مشارکت سازمان های مردم نهاد جوانان استان گلستان با حضور در مرکز جامعه اهدا خون استان گلستان به پویش نذر خون مهر حسینی پیوستند .
برزمینی اظهار داشت : جامعه ورزش و جوانان استان گلستان همواره در کارهای خیرخواهانه پیش قدم است و اینبار ورزشکاران و جوانان ما با پیوستن به این پویش نشان دادند که در راه کمک به بیماران نیازمند نیز حضور فعال دارند .
وی افزود :هیات های ورزشی و سمن های مردم نهاد ثابت کردند که با تمام توان خود هر جا که لازم بود به یاری نیازمندان شتافتند.
گفتنی است هر ساله به مناسبت های مختلف جامعه ورزش و جوانان استان گلستان خونشان را به بیماران نیازمند اهدا می کنند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار