مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان با بیان اینکه کاستن از اختیارات قانونی دهیاری ها توسط دستگاه ها و نهادهای مختلف مانع از خدمات رسانی صحیح به مردم می شود، گفت: در بیش از ۵۰۰ روستای گلستان عمر طرح هادی به پایان رسیده است و ضرورت دارد تا بازنگری طرح هادی روستاها صورت پذیرد.
علی نصیبی در همایش توجهی دهیاران استان گلستان اظهار کرد: 17 سال از عمر دهیاری ها می گذرد و در اداره روستا نیازمند به بازنگری و عبور از روش های سنتی هستیم.
مدیرکل امور روستایی و شوراها استانداری ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تغییر ذائقه مردمی دیگر نمی شود به روش سال های گذشته روستاها را مدیریت کنیم.
علی نصیبی یادآور شد: دهیار موفق مدیر تولید در روستا به شمار می رود و مدیریت توزیع منابع دولت در روستاها هنر نیست.
وی افزود: اعتبارات دهیاران در سال 98 نسبت به سال 97 بالغ بر 130 درصد رشد داشته است و در سال 99 نیز اعتبارات خوبی برای دهیاران در نظر گرفته شده است.
مدیرکل امور روستایی و شوراها استانداری گلستان خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا دریافت مالیات و درآمد جامعه تحت الشعاع قرار گرفته است و احتمال آن وجود دارد که برخی از منابع اعتباری دهیاری ها محقق نشود.
نصیبی تاکید کرد: بسیاری از برنامه های توسعه ای در روستا باید توسط بخشداری ها پیگیری شود و لذا تقویت بخشداری ها از نظر نیروی انسانی و تجهیزات حائز اهمیت است.
وی گفت: باید بیش از پیش دهیاری ها را به عنوان نهادهایی کوچک اما با اثرگذاری بالا باور کرد.
مدیرکل امور روستایی و شوراها استانداری گلستان افزود: چهار هزار و 200 پروژه عمرانی در سال 98 در روستاهای استان گلستان انجام شده است.
علی نصیبی به اقدام جهادی دهیاران در مقابله و پیشگیری از کرونا اشاره کرد و افزود: بیش از 17 هزار مرحله محلول پاشی و گندزدایی معابر در روستاها انجام شد.