برگزاری ملاقات مردمی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با شهروندان گنبد کاووس

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=508766کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری ملاقات مردمی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با شهروندان گنبد کاووس

ملاقات مردمی مهندس عبدالرضا چراغعلی معاون استاندار گلستان با شهروندان شریف شهرستان گنبد  به جهت رسیدگی به مشکلات و مسائل مدنظر آنها در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
 در ادامه سلسله ملاقات های مردمی معاون استاندار گلستان با شهروندان و طبق روال روزهای سه شنبه هر هفته، برنامه ملاقات مردمی با حضور شهروندان شهرستان در دفتر مهندس کریمی فرماندار ویژه گنبد به منظور رسیدگی به مسائل و مشکلات مورد نظر آنها برگزار شد.
در برنامه ملاقات مردمی این هفته، جمعی از شهروندان مسائل و مشکلات و درخواست های خود را در حضور عبدالرضا چراغعلی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار و فرماندار ویژه گنبد کاووس  مطرح نمودند که معاون استاندار با توجه به موضوعات و درخواست های مردم، جهت پیگیری و رسیدگی به آنها دستورات لازم و مرتبط را به مسئولین مربوطه صادر کرد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار