معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در جلسه کارگروه تجارت الکترونیک، تجارت الکترونیک را ایده خلاقانه ای در شرایط کرونایی دانست و بر ضرورت بسط و گسترش فرهنگ این نوع تجارت توسط تولیدکنندگان تاکید کرد.
مهندس عبدالقدیر کریمی گفت: فروش رسمی محصول از طریق مبادی فضای مجازی رسمی دارای مجوز باید همراه با آموزش و کار کارشناسی باشد تا به رونق تولید، ایجاد درآمد و اشتغال و همچنین توسعه کسب و کار تجارت الکترونیکی کشور کمک کند.
مدیرکل پست گلستان گفت: شهروندان این استان شمالی در خرید و فروش انواع کالا از فضای مجازی غیررسمی پس از تهران و گیلان رتبه سوم کشور را در اختیار دارند.
مهرداد جلالی اظهار داشت: گلستان ظرفیت و پتانسل بسیار بالایی برای تجارت الکترونیک در فضای مجازی رسمی از طریق فروشگاه های مجازی دارای مجوز دارد که باید تلاش کنیم با ارائه آموزشهای کسب و کار تجارت الکترونیک و پشتیبانی سخت افزاری از آن، سهم استان را در این حوزه افزایش دهیم.
وی سهم تولیدکنندگان بخش های گوناگون گلستان از تجارت الکترونیک و فروش محصولات در فضای مجازی رسمی را پایین دانست و افزود: پارسال ۹ هزار و ۳۰۰ مرسوله در قالب تجارت الکترونیک از این استان ارسال و ۷۳ هزار مرسوله وارد گلستان شد.
جلالی ادامه داد: زیرساخت های توسعه تجارت الکترونیک در گلستان فراهم است و استفاده از آن می تواند منجر به توسعه کسب و کار و ایجاد درآمد و اشتغال در استان شود.
مریم حاجیابراهیمی معاون صنایع دستی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان نیز در این جلسه گفت: فروش از طریق فضای مجازی یک فرصت مناسب برای هنرمندان گلستان در شرایط کرونایی است که فعالان این حوزه باید از این فضا برای توسعه فعالیت های خود استفاده کنند