سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=518653کپی به کلیپ‌بورد

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا برگزار شد

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا در سال جاری برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا،عصر امروز شنبه 21 دی ماه،چهارمین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا در سال جاری،به ریاست”امیر شیر توماج”فرماندار و با حضور اعضای این کارگروه پيرامون مباحث مربوط به كيفيت آرد و نان و افزايش نظارتي از واحدهاي خبازی و کارخانجات آرد شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

فرماندار شهرستان آق قلا در این جلسه ضمن اشاره به بخشنامه ابلاغی در خصوص ممنوعیت صدور مجوز جدید برای متقاضیان،بر تعیین تکلیف پروانه کسب خبازی های تعطیل و نیمه تعطیل شهرستان تاکید کرد و اظهار کرد:نقل و انتقال جواز کسب از پدران و مادران به فرزندان و اقوام درجه یک با رعایت مسائل حقوقی در کوتاهترین زمان ممکن اقدام شود.

رئیس کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا،بر قانونمندی و وظیفه مندی کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان و نظارت و بازرسی گروهی از خبازی های این شهرستان تاکید کرد و گفت:برنامه ریزی به سمت استانداردسازی فعالیت ها در حوزه آرد و نان با جدیت بیشتری انجام شود،چون نان قوت غالب مردم است.

“توماج”در خاتمه سخنان بر آموزش خبازان و راهکارهای عملی جهت بهبود کیفیت پخت نان تاکید نمود و خاطر نشان کرد:آموزش نقش مهم و تعیین کننده در بهبود و ارتقای کیفیت نان دارد٬می توان دوره های تئوری و عملی آموزش مهارت های پخت نان ویژه متصدیان خبازی را با هدف افزایش کیفیت نان تولیدی و تولید نان بهداشتی و سالم مطابق ذائقه و سلیقه مردم برگزار کرد.

ساماندهی سیستم حمل و نقل آرد،تهیه آرد از آسیابهای با کیفیت آرد بالا،نظارت بر نحوه عمل آوری خمیر و پخت نان،لزوم رعایت نکات بهداشتی در تهیه نان توسط خبازان،ساماندهی ساعت کار و ایام تعطیلی واحدهای نانوایی،از مهمترین نکاتی بود که مورد تاکید”امیر شیر توماج”فرماندار در چهارمین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا قرار گرفت.

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی گندم،آرد و نان شهرستان آق قلا برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار