شهدا میراث معنوی جامعه هستند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=527443کپی به کلیپ‌بورد

 مدیرکل بنیاد گلستان اظهار داشت: خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر میراث داران شهدا، مایه افتخار جامعه و سرمایه‌های معنوی کشور به شمار می‌روند و خدمت به آن‌ها افتخاری بسیار بزرگ محسوب می‌شود.

به گزارش ایثار واحد استان گلستان؛ اسرافیل وزیری در گفت‌وگو با سایت ایثار گلستان در حاشیه ملاقات عمومی با جامعه ایثارگری گفت: شنیدن خواسته‌های جامعه هدف بنیاد از وظایف مهم و اساسی کارکنان بنیاد است که موجب آشنایی بهتر با مشکلات و درخواست‌های آنان شده و درنهایت به رفع این مشکلات کمک شایانی خواهد کرد.
وی افزود: شهدا بافضیلت ترین انسان هستند و هیچ خدمتی بالاتر از جان‌فشانی شهدا نیست که با خون خود آسایش را نه‌تنها برای ما بلکه برای بشریت به ارمغان آوردند.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ دیدار با خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان باید در جامعه ترویج داده شود، تصریح کرد: احترام جامعه نسبت به خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر نشان‌دهنده پایبندی آنان به ارزش‌های ملی و مذهبی است.
وی بابیان اینکه شهدا دانش‌آموختگان مکتب امام حسین (ع) هستند، تصریح کرد: شهدای ما با بصیرت و آگاهی، راه امامت و ولایت را پیمودند و در این مسیر نیز شهادت را مقدم بر حیات مادی دانستند و امروز نیز خانواده‌های آن بزرگ‌مردان، همان مسیر را باافتخار و سربلندی طی می‌کنند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار