رئیس اداره شیلات شهرستان گمیشان گفت: دوره آموزشی طبخ آبزیان با
شرکت بیش از 20 تن از بانوان روستای خواجه نفس از توابع شهرستان گمیشان برگزار
شد.
به گزارش روابط عمومی
اداره کل شیلات گلستان، موسی کیا با اعلام این خبر تصریح کرد: در این
دوره آموزشی، شرکت کنندگان با نحوه پخت صحیح و متنوع بیش از 5 دستور طبخ آبزیان
آشنا شدند.
وی با تاکید به
فرهنگ سازی مصرف آبزیان در سطح جامعه اظهار کرد: یکی از راهکارهای فرهنگ سازی در
زمینه مصرف آبزیان، برگزاری جشنواره ها و دوره های آموزشی مختلف با آموزش نحوه
نگهداری از آبزیان و روش های گوناگون طبخ
برای شهروندان و به خصوص مادران جامعه است.
گفتنی است کلاس آموزشی و جشنواره طبخ آبزیان به مدت 2 روز در
روستای خواجه نفس گمیشان در حال برگزاری است.