نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

بیش از 92 درصد روستاهای گنبدکاووس گازرسانی شدند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=553893کپی به کلیپ‌بورد

بیش از 92 درصد روستاهای گنبدکاووس گازرسانی شدند

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس با اشاره مقایسه خدمات ارائه شده به روستاها قبل و بعد از انقلاب گفت: قبل از انقلاب شهر گنبدکاووس گازرسانی نبود و امروز شاهد دستاوردهای نظام در ارائه خدمات به روستاها هستیم به طوری که 92 درصد روستاهای گنبدکاووس گازرسانی شدند.
مهندس عبدالقدیر کریمی در مراسم جشن سالگی انقلاب اسلامی و 30 سال تاسیس دانشگاه پیام نور در این دانشگاه اظهارداشت: در این 40 سال خدمات و دستاوردهای زیادی در کشور صورت گرفته است که قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست.
وی افزود: در حوزه کشاورزی اراضی ما از 80 هزار هکتار به 160 هزار هکتار افزایش یافته است. 177 روستا شهرستان دارای نعمت برق و 142 روستای ما تاکنون گازرسانی شدند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس بیان داشت: انقلاب اسلامی برای ما برکات زیادی داشته و سبب رفاه،آرامش و امنیت در کشور شده،امید به زندگی را در مردم افزایش یافته و باید تلاش کنیم تا با حفظ اتحاد و وحدت به موفقیت های بیشتری برسیم.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در سال 96 به لحاظ تحریم ها و جنگ اقتصاد دشمن در شرایط بهتری بودیم 850 میلیارد تومان سرمایه گذاری در دهه فجر انجام شد و امسال با توجه به تنگناها و مشکلات اقتصادی این سرمایه گذاری با یکهزارو 274 درصد به یکهزارو 170 میلیارد تومان افزایش یافته است.
کریمی گفت: 55 درصد کل اعتبارات دهه فجر استان گلستان مربوط به شهرستان گنبدکاووس بوده و در حوزه اشتغالزایی با 20 برابر رشد نسبت به سال گذشته 3 هزارو 163 نفر اشتغال ایجاد شده است.
وی یادآور شد: این موفقیت ها مرهون اتحاد،وحدت و وفاق بین مردم و مسئولان و ائمه جمعه است و توانستیم در کنار اختلاف نظری هایی که امکان دارد پیش بیاید احترام به جایگاه ها حفظ شود. باید این وحدت را حفظ کنیم تا دچار حاشیه نشویم و در کنار هم از همه ظرفیت ها برای توسعه و پیشرفت شهرستان استفاده نماییم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس خاطرنشان کرد: 500 برنامه هنری ورزشی و فرهنگی در این ایام در شهرستان اجرا می شود که با همکاری دستگاه های مختلف به ویژه دستگاه های متولی برگزار می گردد. بیشترین رویکرد ما در برگزاری برنامه ها مشارکت مردمی و مردمی برگزار کردن این برنامه ها است ضمن اینکه این برنامه ها نسبت به سال گذشته کیفی تر،جذاب تر و متفاوت تر باشد.

 

بیش از 92 درصد روستاهای گنبدکاووس گازرسانی شدند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار