نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور به گلستان سفر کرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=559229کپی به کلیپ‌بورد

دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور به گلستان سفر کرد

دبیرکل جمعیت هلال احمر گلستان به همراه سرپرست معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر به استان گلستان سفر کرد.

 

 

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر گستان؛دکتر پیروی دبیرکل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران پس از ورود به گلستان به اتفاق سرپرست معاونت آموزش، پژوهش و فناوری، معاون آموزش و پژوهش سازمان امدادونجات و مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان از مرکز پایگاه امداد هوایی جمعیت هلال احمر استان بازدید به عمل آورد.

 

 

دکتر پیروی در ادامه در آیین اختتامیه دوره آموزشی منطقه ای مدیریت بحران پیشرفته ویژه معاونین و رؤسای شعب جمعیت هلال احمر استان های گیلان، مازندران، لرستان و گلستان حضور یافت.

 

 

دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور در خصوص ضرورت توجه به مدیریت بحران اظهار کرد: جوامعی در بحران ها موفق هستند که اقشار مختلف مردم از بعد دانش امدادی در حوزه امداد و کمک های اولیه آموزش های لازم را فرابگیرند. زیرا در صحنه حادثه پیش از ورود دستگاه های امدادی این مردم هستند که با حادثه مواجه خواهند شد.

 

 

وی در ادامه افزود: اگر در زمان بحران مدیریت ها قوی و اثرگذار باشد از صرف هزینه های زیاد جلوگیری می شود و به بهره وری بیشتر و ایجاد رضایت خاطر مردم دست خواهیم یافت.

 

 

دکتر پیروی خاطرنشان کرد: نگاه عمیق و اثربخش در مجموعه سازمان جوانان و داوطلبان در جهت توانمندسازی نیروی انسانی مستعد از مأموریت های اصلی و حقیقی مجموعه جمعیت هلال احمر است.

 

 

دبیرکل جمعیت هلال احمر در پایان ضمن اشاره به ضرورت توجه به حوزه های استانی و شعب جمعیت هلال احمر تصریح کرد: مجموعه های اجرایی جمعیت هلال احمر در استان و شهرستان های سراسر کشور باید از اهمیت توجه ویژه  برخوردار باشند و تصمیم داریم با برنامه ریزی های مدون بر اساس آمایش دقیق سرزمینی، طرح ریزی  های مطلوب را پیاده سازی نماییم.
 

دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور به گلستان سفر کرد

 

دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور به گلستان سفر کرد

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار