وی ضمن تقدیر از معاونت درمان سازمان به جهت اجرای کشوری ایده همکاران درمان خراسان رضوی ، تاکید کرد که بهبوی بیماران دو بعد دارد یکی بعد روانی و ارتباطی وبعد دوم بعد علمی و تخصصی پزشکی است که خوشرویی ورفتار خوب با روی خوش می تواند تاثیر درمان را چندین برابر نماید و من از همه شما همکاران محترم دعوت می کنم که در جشنواره خوشرویی مشارکت فعال داشته باشید.
دکتر احمد نصرتی به همکاران گفت : البته شما سالهاست که آیین خوشرویی را پیاده نموده اید ورضایت بیماران یکی از دلایل قوی و محکم این ادعاست ودیگر اینکه ٨ بار متوالی در ارزیابی سازمان در حوزه برنامه ریزی عملیاتی در کشور مقام اول را کسب کرده اید.
جشنواره خوشرویی از سوی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان خراسان رضوی پیشنهاد شد و توسط معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی در کشور اجرایی شد وهدف آن ترویج فرهنگ خوشرویی در ارتباط با بیماران است.