مرحله دوم طرح تطبیق و استاندارد سازی
واحد های تحت پوشش شامل واحدهای پذیرایی و سفره خانه های سنتی جهت ارائه
خدمات مطلوب تر به گردشگران به اجرا در آمد.
واحد های تحت پوشش شامل واحدهای پذیرایی و سفره خانه های سنتی جهت ارائه
خدمات مطلوب تر به گردشگران به اجرا در آمد.
به گزارش معاونت گردشگری اداره کل میراث
فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گلستان؛ احمد تجری معاون گردشگری این
اداره کل امروز شنبه مورخ 28 مهر ماه 97 در این خصوص گفت: تاسیسات گردشگری
برای درجه بندی و بهره برداری از مزایای سازمان ملزم به استاندارد سازی
خدمات بهداشت و ایمنی و مقاومت ساختمانی هستند.
وی افزود: این طرح باعث می شود تا صاحبان تاسیسات گردشگری با
ارائه خدمات مطلوب با یکدیگر به رقابت بپردازند و از نرخ رقابتی برخوردار
شوند.و چنانچه اماکن اقامتی و پذیرائی حداقل
استانداردهای مصوب سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را رعایت
کنند، ضمن دریافت گواهینامه استاندارد، نرخ خدمات آنها نیز رقابتی و
پیشنهادی می شود
تجری اضافه کرد: بر اساس آیین نامه ارزیابی و تطبیق واحد های
گردشگری با استاندارد و پس از درخواست کتبی بهره بردار واحد، تیم ارزیاب در
سه بخش گروه خدمات ،تجهیزات و مدیریت نیروی انسانی ،گروه ایمنی و بهداشت و
گروه فنی،ساختمان و تاسیسات به ارزیابی می پردازند و سپس در کمسیون درجه
بندی که با حضور مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان به عنوان
رئیس کمسیون ونماینده تشکل صنفی مربوط ونماینده دفتر امور مراکز خدمات
گردشگری مطرح و نسبت به درجه بندی،سلبو تغییر درجه واحد گردشگری تصمیمات
اخذ می گردد.
فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گلستان؛ احمد تجری معاون گردشگری این
اداره کل امروز شنبه مورخ 28 مهر ماه 97 در این خصوص گفت: تاسیسات گردشگری
برای درجه بندی و بهره برداری از مزایای سازمان ملزم به استاندارد سازی
خدمات بهداشت و ایمنی و مقاومت ساختمانی هستند.
وی افزود: این طرح باعث می شود تا صاحبان تاسیسات گردشگری با
ارائه خدمات مطلوب با یکدیگر به رقابت بپردازند و از نرخ رقابتی برخوردار
شوند.و چنانچه اماکن اقامتی و پذیرائی حداقل
استانداردهای مصوب سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را رعایت
کنند، ضمن دریافت گواهینامه استاندارد، نرخ خدمات آنها نیز رقابتی و
پیشنهادی می شود
تجری اضافه کرد: بر اساس آیین نامه ارزیابی و تطبیق واحد های
گردشگری با استاندارد و پس از درخواست کتبی بهره بردار واحد، تیم ارزیاب در
سه بخش گروه خدمات ،تجهیزات و مدیریت نیروی انسانی ،گروه ایمنی و بهداشت و
گروه فنی،ساختمان و تاسیسات به ارزیابی می پردازند و سپس در کمسیون درجه
بندی که با حضور مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان به عنوان
رئیس کمسیون ونماینده تشکل صنفی مربوط ونماینده دفتر امور مراکز خدمات
گردشگری مطرح و نسبت به درجه بندی،سلبو تغییر درجه واحد گردشگری تصمیمات
اخذ می گردد.