به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان
گلستان ، طی جلسه ای با حضورکارشناسان ستاد مدیریت درمان، مدیران داخلی دو
بیمارستان تامین اجتماعی استان ، روسای اداری ومالی ، مترونها ، کارشناسان تغذیه و
سرآشپزهای این مراکز و به ریاست دکتر حسین پور معاون مدیر درمان استان فرایند
تغذیه به طور کامل مورد ارزیابی وبررسی قرار گرفت.
گلستان ، طی جلسه ای با حضورکارشناسان ستاد مدیریت درمان، مدیران داخلی دو
بیمارستان تامین اجتماعی استان ، روسای اداری ومالی ، مترونها ، کارشناسان تغذیه و
سرآشپزهای این مراکز و به ریاست دکتر حسین پور معاون مدیر درمان استان فرایند
تغذیه به طور کامل مورد ارزیابی وبررسی قرار گرفت.
دراین جلسه دکتر حسین پور با عنایت به اهمیت تغذیه سالم ، کافی و اقتصادی گفت : هدف این جلسه به هیچ وجه کاستن از کیفیت غذا و یا کاهش کمیت آن نیست بلکه عمده هدف این نشست اجرای صحیح دستورالعمل سازمان در خصوص تغذیه بوده و همچنین تلاش در جهت استفاده بهینه منابع مالی سازمان در این حوزه است.
دراین جلسه ابتدا امین پور کارشناس تغذیه بیمارستان حکیم جرجانی گرگان و رابط استانی این موضوع نسبت به مقایسه کمی وکیفی غذا در دو بیمارستان استان و مقایسه آنها با استاندارد موجود مطالبی بیان کرد و سپس مسئولین واحد تغذیه – اداری – مالی – آشپزخانه و سایر حاضرین درجلسه در حوزه وظایف خود مطالبی را بیان کردند ومقرر شد دو بیمارستان در خصوص تبادل تجربیات و همسان سازی خدمات اقدام نمایند.