به
گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان آزادشهر، جلسه کارگروه آرد و نان به ریاست حسین
لاری کمان معاون فرماندار و با حضور دیگر اعضای عضو کارگروه در اتحادیه نانوایان و
قنادان شهرستان آزادش برگزار گردید.
لاری
کمان در این جلسه ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین گفت: با توجه به اهمیت و نقشی که نان
در زندگی انسانها دارد باید دقت و نظارت صحیحی بر امور آرد و نان و فعالیت نانوایی
ها صورت گیرد.
اتحادیه
صنفی شهرستان باید روند متحدالشکلی برای پخت نان در نظر داشته باشد و هر یک از نانوایی
ها ملزم به نصب ساعات کاری خود (ساعت شروع و پایان پخت نان)، تعداد سهمیه کیسه
آرد، قیمت نان و تعیین روز تعطیلی نانوایی می باشند و بازرسان صنعت، معدن و تجارت
هم کنترل کافی بر آنها به منظور جلوگیری از تخلفات احتمالی و نظارت بمنظور ارتقاء
کیفیت نان و رعایت نکات بهداشتی در محل نانوایی ها را داشته باشند.
وی
وجود جعبه کمک های اولیه و کپسول های آتش نشانی در نانوایی ها به منظور مقابله با
خطرات احتمالی را ضروری دانست.
معاون
فرماندار همچنین خواستار ساماندهی و نظارت بر توزیع سهمیه آرد در سطح شهر و بخش شد
و تاکید کرد که ارائه سهمیه آرد مربوط به روستاها باید با هماهنگی و نظارت بخشدار
صورت گیرد.