وی افزود:خروجی دودکش نباید در کنار کولر و یا زیر پنجره باشد چرا که باعث می شود گازهای سمی وارد فضای خانه شده وحوادث جبران ناپذیری بويژه مرگ خاموش را بهمراه داشته باشد.
جمال لیوانی تصریح کرد:دودكش وسايل گازسوزدر محل عبور از شيشه هاي پنجره نبايد مستقيماً با شيشه در تماس باشد زيرا امكان شكستن شيشه در اثر حرارت و افتادن دودكش وجود دارد.
وی در ادامه گفت:به هيچ عنوان دودكش وسايلگازسوز و هواكش (فن) را از يك لوله يا كانال مشترك عبور ندهيد وحتيالامكان از نصب زانوي اضافي در مسير دودكش خودداري نمائيد زيرا زانو كارآئي دودكش را كاهش ميدهد.
مدیرعامل گاز گلستان ابراز داشت:دودكش و اتصالات آن بايد از ورقهاي ضدزنگ (گالوانيزه) و نسبتاً ضخيم واز جنس مقاوم و بدون هيچ گونه منفذ يا نشتي باشد وبه كارگيري لوله هاي آكاردئوني آلومينيومي مجاز نمی باشد.
وی اذعان نمود: به منظور تامین هوای مورد نیاز وسوخت مناسب و مطلوب وسایل گرمایشی ، از بستن کامل منافذ منجمله زیر درب ها خوداری نمائید
مهندس جمال لیوانی در خاتمه اظهار داشت: آبگرمكن ،بخاري و هر وسیله گاز سوز حتماً بايستي مجهز به دودكش مجزا باشند و دقت شود از نصب بدون دودكش اين وسيلهها در محيطهاي بسته جداٌ خودداري گرددضمن اینکه از قرار دادن انتهای لوله دودکش در ظرف آب نیز پرهیز کنید زیرا این امر نه تنها گازهای سمی را جذب نمی کند بلکه موجب انتشار آن در فضا شده و حوادث ناگواری بهمراه دارد.