بخشدار
نوکنده گفت : خبازان در زمینه عرضه نان با کیفیت بیش از پیش تلاش کنند.
به
گزارش روابط عمومی بخشداری نوکنده ؛ “محمدابراهیم شربتی” در نشست با
خبازان شهر نوکنده افزود : عرضه نان با کیفیت از خواستههای مهم مردم و مسوولان از
خبازان این بخش است.
وی تصریح
کرد : توجه به ساعت كار، نحوه پخت نان، وزن چانه، رعايت مسائل بهداشتی و نحوه آماده
كردن خمير و استفاده از کارت خوان از مواردی است كه خبازان بايد با دقت رعايت كنند.
بخشدار
نوکنده تاکید داشت : بی توجهی صنف خبازان نسبت به رعایت نکات بهداشتی و تعطیلی
خودسرانه باعث کسر و یا قطع سهمیه آرد خواهد شد.
شربتی
تاکید کرد : اعضای گشت مشترک بصورت مستمر از خبازیهای سطح بخش بازدید و پیرامون پخت
و تامین نان، نظارت کامل داشته باشند و گزارش مربوطه از سوی دستگاه های متولی به
صورت ماهانه به بخشداری ارسال شود.