به گزارش روابط عمومی استانداری گلستان؛ کیانمهر با تأکید بر هدف اصلیِ «رضایتمندی مردم» از تشکیل جلسه فوری با استاندار و دستگاههای مرتبط برای رفع موانع اداری خبر داد و اعلام کرد که بر اساس مصوبه این جلسه، دستگاههای استعلامگیر موظف شدهاند حداکثر ظرف ۱۰ روز به درخواستها پاسخ دهند. وی کاهش بروکراسی اداری و تسریع در فرآیندها را راهکاری کلیدی برای جلوگیری از فرار سرمایهگذاران از استان دانست.
وی همچنین به موضوع توسعه بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت بازدید اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس از گلستان و بررسی مشکلات کشاورزان و همچنین بازدید اعضای شورای تامین استان از زیرساختهای ایجاد شده در استان مازندران گامی در راستای ایجاد ارزش افزوده برای زمینهای کشاورزی و توسعه گردشگری بوده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کریدور ترانزیتی شمال-جنوب را «راه نجات اقتصادی و توسعه همهجانبه استان» خواند و خواستار پیگیری ملی این پروژه شد.
در بخش دیگری از این دیدار، کیانمهر به معضلات معیشتی مردم پرداخت و اعلام کرد درآمد سرانه در این استان نصف میانگین کشوری است و شکاف عمیقی بین اقشار مختلف جامعه وجود دارد.
وی به روابط با کشورهای حوزه تمدنی و فرهنگی ایران نیز اشاره کرد و گفت با پیگیری وزارت خارجه، نخستین نمایشگاه تخصصی ترکمنستان به زودی در گلستان برگزار میشود و تفاهمنامههای پیشین در حال پیگیری برای اجراییسازی هستند.
همچنین کیانمهر وعده داد مسائل مرتبط با پتروشیمی گلستان و منطقه آزاد اینچهبرون تا پایان بهار ۱۴۰۳ تعیین تکلیف شده و گزارش ویژهای به مردم ارائه خواهد شد.
حجتالاسلام والمسلمین طاهری نماینده مجلس خبرگان رهبری، در این دیدار با تقدیر از اقدامات دکتر کیانمهر، اقتصاد را اولویت نخست کشور دانست و خواستار برنامهریزی دقیق با روحیه جهادی برای خروج استان از وضعیت فعلی شد.
وی با اشاره به عقبماندگیهای تاریخی گلستان، بر لزوم بهینهسازی سیستمهای اداری و استفاده از ظرفیتهای مردمی برای تأمین مالی تولید تأکید کرد.
او همچنین با اشاره به ظرفیتهای گلستان در حوزههای کشاورزی، گردشگری، صنعت، منطقه آزاد و … خواستار تشکیل کارگروههای تخصصی برای رفع بنبستها شد و اعلام کرد: «همگام با مسئولان، تمام توان خود را برای توسعه استان و رشد مردم گلستان به کار خواهیم بست.»