برنامه اصلاح نظام اداری در استانداری و واحدهای تابعه با جدیت دنبال می شود.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=615173کپی به کلیپ‌بورد
علی اکبر قجری مدیرکل برنامه ریزی،بودجه و تحول اداری استانداری گلستان در اولین جلسه شورای راهبری تحول اداری استانداری گفت: این شورا در واقع ساختار اجرایی جهت پیاده سازی برنامه اصلاح نظام اداری در استانداری و واحدهای تابعه است.

دبیر شورای راهبری تحول اداری استانداری گلستان در ادامه با تشریح محورهای شش گانه برنامه اصلاح نظام اداری کشور و برنامه های ابلاغی مرتبط با آن ها، بر لزوم اهتمام کمیته های چهارگانه ذیل شورا جهت تدوین و اجرای گام به گام برنامه اصلاح نظام اداری در استانداری و واحدهای تابعه تاکید کرد.

وی همچنین برخی از برنامه های در دست اقدام این دفتر در چارچوب برنامه اصلاح نظام اداری در استانداری،فرمانداری و بخشداری ها را برشمرد و افزود:نیازسنجی خلاقانه و طراحی نوین دوره های آموزشی از جمله در زمینه بهره گیری از هوش مصنوعی،اجرای نظام مدیریت دانش با الویت تجربه نگاری،تلاش در راستای استقرار نظام بهره وری در حوزه انرژی از طریق پیگیری اجرای پنل خورشیدی جهت تامین بخشی از برق مورد نیاز استانداری و واحدهای تابعه ، اقدام در جهت تخصیص اعتبار برای خرید مخازن آب باران و اجرای بودجه ریزی عملیاتی و استانداردسازی نظام خدمات و پرداخت مبتنی بر عملکرد از جمله این برنامه هاست که در سال جاری با جدیت در دستور کار قراردارد.

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار