اولین جلسه سال کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی سمن‌های پیشگیری ازاعتیاد برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=615844کپی به کلیپ‌بورد
نخستین جلسه کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان‌های مردم‌نهاد در سال ۱۴۰۴ به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری برگزار شد. در این نشست، موضوعات مرتبط با فعالیت تشکل‌های مردمی در حوزه پیشگیری مواد مخدر مورد بررسی و هم‌اندیشی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان ؛ “محمد حمیدی” با اشاره به نقش مؤثر سمن‌ها در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به‌ویژه اعتیاد، تأکید کرد: اعتیاد ریشه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است و مقابله با آن نیازمند بهره‌گیری از همه ظرفیت‌هاست.

وی بر اهمیت آموزش و پرورش در آگاه‌سازی دانش‌آموزان و پیشگیری از اعتیاد تأکید کرد و خواستار تعامل هدفمند و مؤثر بین این نهاد و سازمان‌های مردم‌نهاد شد. همچنین دکتر حمیدی با اشاره به پیچیدگی موضوع اعتیاد، خواستار همکاری و مشارکت همه دستگاه‌ها در اقدامات پیشگیرانه شد.

ایشان تصریح کرد که صرف مصوبات و مکاتبات، راهگشا نیست و اقدامات باید نتیجه‌محور و متمرکز بر حل مسائل باشند. همچنین به موضوع تعارض منافع در برخی دستگاه‌های حمایتی اشاره کرد و گفت: کارکنان این نهادها نباید در حوزه فعالیت خود مجوز تأسیس یا فعالیت سازمان مردم‌نهاد داشته باشند، چرا که این مسئله مانع از تحقق اهداف و فعالیت مؤثر سمن‌ها می‌شود.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار