به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گرگان، جلسه هفتگی رفع مشکلات آب و برق در شهرستان گرگان با حضور علی نصیبی فرماندار مرکز استان، رمضانعلی سنگدوینی نماینده مردم گرگان و آق قلا، علیرضا نورانی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، ایرج حیدریان مدیر عامل شرکت آب منطقه ای، ابوالفضل رحیمی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب، احمد موسوی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق و معاونان و مدیران شهرستانی برگزار شد.
به گفته علی نصیبی فرماندار گرگان بخشی از مشکلات تامین آب شرب با ورود چند چاه و مخزن جدید تا ابتدای تابستان سالجاری مرتفع خواهد شد که البته این مهم نیازمند اقدامات ویژه و تسریع در به سرانجام رساندن پروژه ها با هماهنگی دستگاه هاست.
وی افزود: بخشی از مشکلات آب و برق در گرگان و استان ریشه در گذشته داشته و عدم توجه به این موضوع در دهه های قبل موجب انباشته شدن مشکلات شده است.
فرماندار مرکز استان تصریح کرد: با پیگیری استاندار، همراهی نماینده مجلس شورای اسلامی و مدیران مرتبط استان و شهرستان اقدامات موثری در حال انجام است تا مشکلات در تابستان پیش رو به حداقل برسد.
نصیبی بیان کرد: جلسات رفع مشکلات آب و برق به صورت هفتگی برگزار خواهد شد و با تداوم این جلسات تلاش داریم در مسیر حل مشکلات مردم گام برداریم و البته به همین منظور طی روزهای آتی جلساتی را با ارتش، شهرداری گرگان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی خواهیم داشت.
وی ضمن انتقاد از عدم روشنایی برخی معابر شهرستان خواستار تسریع در رفع این مشکل شد.
نصیبی گفت: اگر ناترازی برق وجود داشته باشد باید توزیع خاموشی ها عادلانه باشد و نباید تفاوتی بین استان ها قائل شوند.
در این جلسه سنگدوینی طی تماسی با مدیران وزارت نیرو تاییدیه لازم برای تخصیص اعتبار مورد نیاز رفع ناترازی های آب در شهرستان گرگان را اخذ کرد.