به گزارش روابط عمومی فرمانداری کلاله;محمود سالاری فرماندار کلاله گفت: خبازان موظف اند ضمن پخت سهمیه روزانه آرد واحد صنفی ، میزان آرد دریافتی را نیز طی دو روز پنجشنبه و جمعه (۱۵ و ۱۶ خرداد) پخت کرده و نان مورد نیاز مردم را تامین کنند.
وی همچنین از تشدید نظارتها در این ایام خبر داد و گفت: بازرسان آرد و نان شهرستان، روزانه بهصورت مستمر عملکرد نانوایان را بررسی میکنند، اما در روزهای پنجشنبه و جمعه این نظارتها با تشکیل ۵ تیم ویژه، بر روند پخت آرد ترمیمی نظارت خواهند داشت.
رییس کارگروه آرد و نان کلاله در پایان خاطر نشان کرد: شهروندان هر گونه تعطیلی ، عدم کیفیت نان، خروج آرد از خبازی و عدم رعایت دستورالعمل های واحد صنفی را به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند تا بازرسین ما در اسرع وقت موضوع را بررسی کنند.